- Konular
- 0
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 830
- DevLira
- 0
cheat engine kodlarını nerden alabilirim?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 19h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
bypass a da rat yani arka kapi acikca soylemek gerekirse uzaktan erisim yetkisi yapmasin be oglum exe diye milleti kandirip bilgiler cuuuuuuu latmasin hayir + ek olarak bypass lan milleti bu kadar gerizekali yerine koymayin lan
edit : dexma ile discord üzerinden gorustum kendisi Themida'dan dolayi oldugunu belirti windows defender themidayi virus olarak algiliyormus ve themida arka kapı acik olarak uygulamaymis source koruma programiymis
edit : dexma ile discord üzerinden gorustum kendisi Themida'dan dolayi oldugunu belirti windows defender themidayi virus olarak algiliyormus ve themida arka kapı acik olarak uygulamaymis source koruma programiymis
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
- Konular
- 661
- Çözüm
- 35
- Online süresi
- 5mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 1,683
- Altın Konu
- 80
- Başarım Puanı
- 311
- MmoLira
- 15,103
- DevLira
- 0
Merhaba bu çok ciddi bir iddia sizi akşam discorda davet edelim yayın açıp önünüzde sourceyi build edip themida kullanarak source programının kodlarını korumaya alıp virüstotale atıp sonuçlarına bakabiliriz.bypass a da rat yani arka kapi acikca soylemek gerekirse uzaktan erisim yetkisi yapmasin exe diye milleti kandirip bilgiler cuuuuuuu latmasin hayir
Eğer denemek isterseniz themida programını indirip rastgele bir exeye project uygularsanız aynı vt sonucu ve aynı resimde attığınız şeyleri göreceğinizden emin olabilirsiniz. Sizce rat atacak olsam daha güzel bir şekilde saklayamaz mıyım ? Direk programa koymak yerine programa 2 satır kod yazıp belli bir süreden sonra herhangi bir siteden indirtip çalıştırtamazmıydım? Bence günahımı alıyorsunuz size kızmıyorum sadece biz bu sourceye aob scan memory scan bir sürü özellik ekledik sourceyi korumaya almak en büyük hakkımız.Dosyayı Korumak için kullandığımız program yüzünden bu tür sonuçlar çıkmakta
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)