ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Çalışmıyor Uriel Bypass

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkürler

cheat engine kodlarını nerden alabilirim?

bypass a da rat yani arka kapi acikca soylemek gerekirse uzaktan erisim yetkisi yapmasin be oglum exe diye milleti kandirip bilgiler cuuuuuuu latmasin hayir + ek olarak bypass lan milleti bu kadar gerizekali yerine koymayin lan

edit : dexma ile discord üzerinden gorustum kendisi Themida'dan dolayi oldugunu belirti windows defender themidayi virus olarak algiliyormus ve themida arka kapı acik olarak uygulamaymis source koruma programiymis

Ekli dosyalar

• arka kapi.png
    arka kapi.png
    30.2 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
bypass a da rat yani arka kapi acikca soylemek gerekirse uzaktan erisim yetkisi yapmasin exe diye milleti kandirip bilgiler cuuuuuuu latmasin hayir

edit : dexma ile discord üzerinden gorustum kendisi Themida'dan dolayi oldugunu belirti windows defender themidayi virus olarak algiliyormus ve themida arka kapı acik olarak uygulamaymis source koruma programiymis
Merhaba bu çok ciddi bir iddia sizi akşam discorda davet edelim yayın açıp önünüzde sourceyi build edip themida kullanarak source programının kodlarını korumaya alıp virüstotale atıp sonuçlarına bakabiliriz.

Eğer denemek isterseniz themida programını indirip rastgele bir exeye project uygularsanız aynı vt sonucu ve aynı resimde attığınız şeyleri göreceğinizden emin olabilirsiniz. Sizce rat atacak olsam daha güzel bir şekilde saklayamaz mıyım ? Direk programa koymak yerine programa 2 satır kod yazıp belli bir süreden sonra herhangi bir siteden indirtip çalıştırtamazmıydım? Bence günahımı alıyorsunuz size kızmıyorum sadece biz bu sourceye aob scan memory scan bir sürü özellik ekledik sourceyi korumaya almak en büyük hakkımız.Dosyayı Korumak için kullandığımız program yüzünden bu tür sonuçlar çıkmakta

Son düzenleme:
themida mışş böyle bir projeyi korusan ne korumasan ne :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri