kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı SERSEMLETMEYİ KAPATMAK İSTİYORUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EROSMT252
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 673
Çözüm
Efsunlar için arkadaşın dediklerini yapabilirsin. Moblar içinse POINT_STUN_PCT, IMMUNE_STUN sourceden bunlara bakabilirsin tam bakmadım mob_proto'ya belki olabilir orayıda kontrol edebilirsin. Sourceden POINT_STUN_PCT, IMMUNE_STUN bunları bulup devre dışı bırak.

AttackAffect(pkAttacker, pkVictim, POINT_STUN_PCT, IMMUNE_STUN
SkillAttackAffect(ch, 1000, IMMUNE_STUN, AFFECT_STUN
SkillAttackAffect(pkChrVictim, iPct, IMMUNE_STUN, AFFECT_STUN

if (IS_SET(m_pkSk->dwFlag, SKILL_FLAG_STUN))
{
SkillAttackAffect(pkChrVictim, iPct, IMMUNE_STUN, AFFECT_STUN, POINT_NONE, 0, AFF_STUN, iDur, m_pkSk->szName);
}

case COMMANDAFFECT_STUN:
SkillAttackAffect(tch, 1000...
SERSEMLETMYİ KALDIRMAK İSTİYORUM OYUNCULAR BİRBİRLERİNE SERSEMLETME ATMASIN
Anladığım kadarıyla sersemletme efsununu oyunda pasif duruma getirmek istiyorsunuz. Bunun için Navicata bağlanıyoruz ve 'player' -> 'item_attr' giriyoruz. Efsun adlarını ve genel değerlerini göreceksiniz. SERSEMLETME efsununun karşılığını bulup lv1'den lv5'e kadar olan değerleri 0 yaptığınız taktirde oyun içerisinde o efsun gelmeyecektir.

Yukarıdaki anlattığım olay sourcesiz işlemdir.

Anladığım kadarıyla sersemletme efsununu oyunda pasif duruma getirmek istiyorsunuz. Bunun için Navicata bağlanıyoruz ve 'player' -> 'item_attr' giriyoruz. Efsun adlarını ve genel değerlerini göreceksiniz. SERSEMLETME efsununun karşılığını bulup lv1'den lv5'e kadar olan değerleri 0 yaptığınız taktirde oyun içerisinde o efsun gelmeyecektir.

Yukarıdaki anlattığım olay sourcesiz işlemdir.
Yok hayır Sersemletmeyi tamamen kaldırmak istiyorum yani oyuncular skilleriyle vs. birbirine sersemletme atamasın efsunun kalması mesele değil ne boss ne mob ne oyuncu birbirine sersem atamasın

Efsunlar için arkadaşın dediklerini yapabilirsin. Moblar içinse POINT_STUN_PCT, IMMUNE_STUN sourceden bunlara bakabilirsin tam bakmadım mob_proto'ya belki olabilir orayıda kontrol edebilirsin. Sourceden POINT_STUN_PCT, IMMUNE_STUN bunları bulup devre dışı bırak.

{
SkillAttackAffect(pkChrVictim, iPct, IMMUNE_STUN, AFFECT_STUN, POINT_NONE, 0, AFF_STUN, iDur, m_pkSk->szName);
}

case COMMANDAFFECT_STUN:
SkillAttackAffect(tch, 1000, IMMUNE_STUN, AFFECT_STUN, POINT_NONE, 0, AFF_STUN, 30, "GM_STUN");
break;

case POINT_IMMUNE_STUN:
SetPoint(type, GetPoint(type) + amount);
val = GetPoint(type);
if (val)
{
// ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "IMMUNE_STUN SET_BIT type(%u) amount(%d)", type, amount);
SET_BIT(m_pointsInstant.dwImmuneFlag, IMMUNE_STUN);
}
else
{
// ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "IMMUNE_STUN REMOVE_BIT type(%u) amount(%d)", type, amount);
REMOVE_BIT(m_pointsInstant.dwImmuneFlag, IMMUNE_STUN);
}
break;

Bu üstteki verdiğim kodlar farklı farklı dosyalarda olup buraya hepsini yapıştırdım.

Çözüm

{
}

case COMMANDAFFECT_STUN:
SkillAttackAffect(tch, 1000, IMMUNE_STUN, AFFECT_STUN, POINT_NONE, 0, AFF_STUN, 30, "GM_STUN");
break;

case POINT_IMMUNE_STUN:
SetPoint(type, GetPoint(type) + amount);
val = GetPoint(type);
if (val)
{
// ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "IMMUNE_STUN SET_BIT type(%u) amount(%d)", type, amount);
SET_BIT(m_pointsInstant.dwImmuneFlag, IMMUNE_STUN);
}
else
{
// ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "IMMUNE_STUN REMOVE_BIT type(%u) amount(%d)", type, amount);
REMOVE_BIT(m_pointsInstant.dwImmuneFlag, IMMUNE_STUN);
}
break;

Bu üstteki verdiğim kodlar farklı farklı dosyalarda olup buraya hepsini yapıştırdım.
1670418943660.png

DEDİĞİN YERLERİ PASİFLEŞTİRDİM FAKAT SKİLLER İŞLEMİYOR

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri