quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek DazyShield korumasız bir serverda 7x veya waithack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thisbe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 884

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kodlamak mı istiyorsun yoksa oynadığın sunucuda çalışan bahsettiğin özellikte hileler mi? Ayrıca tüm sunucularda çalışan veya sadece bahsettiğin korumada wait damage hilesinin olduğunu zannetmiyorum piyasada. Ayrıca arkadaşın dediği herşey yanlış o ilk dediği hile paralı diğeride yok xD
Yaftalamanın lüzumu yok ,yazdığımı doğru okuyamadın herhalde ,bahsettiğim site yakın zamana kadar bu hizmeti veriyordu uzun süre kullandım sonradan ücretsiz olan iki hileyi de kaldırmışlar bende discordlarından öğrendim.

Kodlamak mı istiyorsun yoksa oynadığın sunucuda çalışan bahsettiğin özellikte hileler mi? Ayrıca tüm sunucularda çalışan veya sadece bahsettiğin korumada wait damage hilesinin olduğunu zannetmiyorum piyasada. Ayrıca arkadaşın dediği herşey yanlış o ilk dediği hile paralı diğeride yok xD
eskiden öyle servera özel kodlanan hileler yoktu ondan bahsediyordum. Örneğin bir tane 7x paylaşılır tüm serverlarda çalışırdı bu sistemlere yeni geçildi sebebini bilmiyorum metin2nin sistemi değişmiş olabilir. Ama ben buldum eski hilelerden waitdamage speed 7x felan hepsi çalışıyor :) servera özel değil bunlar direkt metin2ye kodlanıyordu nasıl oluyorsa

svside korumasının sahibinin varya bi tane hilesi onu buldum. özelden yazayım ismini

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri