HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yaftalamanın lüzumu yok ,yazdığımı doğru okuyamadın herhalde ,bahsettiğim site yakın zamana kadar bu hizmeti veriyordu uzun süre kullandım sonradan ücretsiz olan iki hileyi de kaldırmışlar bende discordlarından öğrendim.Kodlamak mı istiyorsun yoksa oynadığın sunucuda çalışan bahsettiğin özellikte hileler mi? Ayrıca tüm sunucularda çalışan veya sadece bahsettiğin korumada wait damage hilesinin olduğunu zannetmiyorum piyasada. Ayrıca arkadaşın dediği herşey yanlış o ilk dediği hile paralı diğeride yok xD
eskiden öyle servera özel kodlanan hileler yoktu ondan bahsediyordum. Örneğin bir tane 7x paylaşılır tüm serverlarda çalışırdı bu sistemlere yeni geçildi sebebini bilmiyorum metin2nin sistemi değişmiş olabilir. Ama ben buldum eski hilelerden waitdamage speed 7x felan hepsi çalışıyorKodlamak mı istiyorsun yoksa oynadığın sunucuda çalışan bahsettiğin özellikte hileler mi? Ayrıca tüm sunucularda çalışan veya sadece bahsettiğin korumada wait damage hilesinin olduğunu zannetmiyorum piyasada. Ayrıca arkadaşın dediği herşey yanlış o ilk dediği hile paralı diğeride yok xD
servera özel değil bunlar direkt metin2ye kodlanıyordu nasıl oluyorsaEski hilelerden kastınız pack olanlar mı yoksa program olanlar mı okadar aradım bulamadım 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)