Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu ⭐️ 1-99 HARDSCHOOL SERVER FİLES ⭐️

3.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorunsuz bir filesi kolay kolay kimse paylaşmaz. Kategori üzerinden sağlam hit alan konulara girip yorumları inceleyebilirsiniz. Veya ücretli files alabilirsiniz.
Anladım suan kurulummu yapıyor sunucu biraz geç oldu ama Deneyim serveri bi ama sizin bildiginiz bir sorunu varmı filesin önemli olan
bir sorunu

Files i kurmaya çalışıyorum putty den oyunu başlatmaya çalıştıgımda hep lib hatası veriyor eksik olan lib i atiyorum bidaha başka bir lib hatası veriyor onu da atıyorum başka eksik lib hatası veriyor bunların hepsini böyle böyle atmam mı lazım tek tek yoksa başka bir çözümü var mı ?

Files i kurmaya çalışıyorum putty den oyunu başlatmaya çalıştıgımda hep lib hatası veriyor eksik olan lib i atiyorum bidaha başka bir lib hatası veriyor onu da atıyorum başka eksik lib hatası veriyor bunların hepsini böyle böyle atmam mı lazım tek tek yoksa başka bir çözümü var mı ?
https://forum.turkmmo.com/konu/3852987-martysama-5-4-lib-hatasi/yorumumda tüm lib dosyalarını ekledim burdan indirip tüm lib hatalarını giderebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri