HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1-99 emek server Projemizde yer alacak Discort Moderatör ve Gm aramaktayız İlgilenen arkadaşlar bizlere ulaşabilir. teşekkürler
discort :KorsanMt2#2814
discort :KorsanMt2#2814
amacım konunuzu baltalamak yada ne sizi ne oyununuzu nede firmayı kötülemek değil sitenizi inceledim inanın bana rezalet durumda gözlemlediğim kadarı ile teknik bir bilginiz yok siberdizyndan almış olduğunuz filesi ile oyun açıyorsunuz açabilirsiniz sorun yok ama tanıtım index bari kendiniz resim çekinde tanıtım indexine ekleyin umarım herşey gönlünüzce olur 

teşekkür ederiz düşünceleriniz için.amacım konunuzu baltalamak yada ne sizi ne oyununuzu nede firmayı kötülemek değil sitenizi inceledim inanın bana rezalet durumda gözlemlediğim kadarı ile teknik bir bilginiz yok siberdizyndan almış olduğunuz filesi ile oyun açıyorsunuz açabilirsiniz sorun yok ama tanıtım index bari kendiniz resim çekinde tanıtım indexine ekleyin umarım herşey gönlünüzce olur![]()
Yani tanitimdaki siberdizy resimlerin yerine bizzat kendin çekersen koyarsan daha güzel olur şahsen ben görsem oyuncu olarak gelmem çünkü dedim ki AA acemilik var felan filan ondan kaynakli
teşekkür ederiz düşünceleriniz için
Şuan kalıp olarak o şekilde atıldı resimler güncellenecektir.Yani tanitimdaki siberdizy resimlerin yerine bizzat kendin çekersen koyarsan daha güzel olur şahsen ben görsem oyuncu olarak gelmem çünkü dedim ki AA acemilik var felan filan ondan kaynakli
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)