Game Source Build ederken

yurtalan1

© Miley
Konular
678
Online süresi
6g 66898s
Reaksiyon Skoru
78
Altın Konu
0
Başarım Puanı
211
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 19 Gün
MmoLira
443
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Game source build ederken hiçbir sıkıntı yok fakat game dosyasını oluşturacağı zaman hata veriyor;
Kod:
linking ../game_r41024
/usr/local/bin/ld: .obj/char_affect.o: in function `CHARACTER::RemoveBadAffect()':
/usr/src/server/Server/game/src/char_affect.cpp:808: undefined reference to `CHARACTER::RemoveBleeding()'
/usr/local/bin/ld: .obj/cmd_gm.o: in function `do_bleeding(CHARACTER*, char const*, int, int)':
/usr/src/server/Server/game/src/cmd_gm.cpp:1618: undefined reference to `CHARACTER::AttackedByBleeding(CHARACTER*)'
collect2: error: ld returned 1 exit status
gmake: *** [Makefile:194: ../game_r41024] Error 1

Tamamdır çözüldü hocam 5. Karakter kapatmak istemiştim ifdef olarak kapattım teşekkür ederim

Tamamdır çözüldü hocam 5. Karakter kapatmak istemiştim ifdef olarak kapattım teşekkür ederim
Konunuza yapılan yorumlardan en iyi çözüm cevabı hangisi ise ona en iyi çözüm kupası verir misiniz. Eğer yorumlardan biri değilse nasıl çözdüğünüzü yorum olarak yazıp o yorumunuza çözüm kupası verir misiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)