romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

GR2 to SMD (2.4 > 2.9) 2024-02-16

indirmek için izniniz yok

Mаvi Ruh

WWW.MR-3DWORK.COM
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
468
Çözüm
271
Online süresi
11mo 27d
Reaksiyon Skoru
8,233
Altın Konu
47
TM Yaşı
8 Yıl 7 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
326
MmoLira
96,899
DevLira
242
Ticaret - 100%
3   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Uzatmadan anlatayım

Program bence herkesin arşivinde bulunması gerekiyor. Çünkü sorunsuz bir şekilde kemikleriyle beraber SMD ye dönüştüren bir dönüştürücü görmemiştim. Bayağıdır arşivimdeydi artık paylaşma kararı aldım. Tarama sonucunda 2 virüs görünüyor yetkililer konunun açık veya kapanması konusunda karar alırlarsa sevinirim. Ayrıca görsel ekleyemiyorum biri de atarsa sevinirim.

2.11 desteği yok.

Ms dönüştürüp 3dsmax'a atınca program crash yiyip kapanan modelleri bununla SMD ye dönüştürüp tekrar yüklemeyi deneyin olumlu sonuç alırsınız.

Kemikli modelleri kemiklerinden ayırmadan import edebilirsiniz.

Ekli dosyalar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Tam olarak konuyu anlayamadım bir video çekip kullanım şeklini tekrardan anlata bilirmisiniz...
Denemeler yaptım olmadı..

Paylaşım için Teşekkürler
Uzatmadan anlatayım

Program bence herkesin arşivinde bulunması gerekiyor. Çünkü sorunsuz bir şekilde kemikleriyle beraber SMD ye dönüştüren bir dönüştürücü görmemiştim. Bayağıdır arşivimdeydi artık paylaşma kararı aldım. Tarama sonucunda 2 virüs görünüyor yetkililer konunun açık veya kapanması konusunda karar alırlarsa sevinirim. Ayrıca görsel ekleyemiyorum biri de atarsa sevinirim.

2.11 desteği yok.

Ms dönüştürüp 3dsmax'a atınca program crash yiyip kapanan modelleri bununla SMD ye dönüştürüp tekrar yüklemeyi deneyin olumlu sonuç alırsınız.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Tam olarak konuyu anlayamadım bir video çekip kullanım şeklini tekrardan anlata bilirmisiniz...

SMD olarak dönüştürme işlemini yalnızca 2.9 sürümü ve alt sürümlere uygulayabilirsiniz önce bunu netleştirelim.

SMD dönüşüyorsa sorunsuz 3dsmax'a import edilmiyorsa 3dsmax'a SMD plugin kurmanız gerekli

Uzatmadan anlatayım

2.11 desteği yok.

SMD olarak dönüştürme işlemini yalnızca 2.9 sürümü ve alt sürümlere uygulayabilirsiniz önce bunu netleştirelim.

SMD dönüşüyorsa sorunsuz 3dsmax'a import edilmiyorsa 3dsmax'a SMD plugin kurmanız gerekli

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri