- Konular
- 7
- Online süresi
- 11d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 1,187
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Artık son sürüme çok az kaldı, kafa karışıklığı olmaması açısından son halini tanıtmak istedim. Son bi gui yapma kaldı daha sonra ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. Videoda farklı maplere de gittim özelliğini ve hızını görün diye, iyi seyirler.(Unutmadan ekliyim Teleportta var ama sevmediğim için videoda göstermek istemedim, teleport yürümekten daha efektif çalışıyor)
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yazılımla alakam yok sadece hobi haberin olsun xDÇok başarılı bir iş olmuş. Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim. Umarım dünyanın en büyük firmalarında, yüce rabbim sana boy gosterme fırsatı verir. İyi çalışmalar dilerim.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 7d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 140
- DevLira
- 0
Sabırsızlıkla bekliyoruz
- Konular
- 3
- Online süresi
- 2d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 511
- DevLira
- 0
Artık son sürüme çok az kaldı, kafa karışıklığı olmaması açısından son halini tanıtmak istedim. Son bi gui yapma kaldı daha sonra ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. Videoda farklı maplere de gittim özelliğini ve hızını görün diye, iyi seyirler.(Unutmadan ekliyim Teleportta var ama sevmediğim için videoda göstermek istemedim, teleport yürümekten daha efektif çalışıyor)
Çok başarılı bir iş olmuş. Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim. Umarım dünyanın en büyük firmalarında, yüce rabbim sana boy gosterme fırsatı verir. İyi çalışmalar dilerim.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 11d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 1,187
- DevLira
- 0
Yazılımla alakam yok sadece hobi haberin olsun xDÇok başarılı bir iş olmuş. Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim. Umarım dünyanın en büyük firmalarında, yüce rabbim sana boy gosterme fırsatı verir. İyi çalışmalar dilerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)