shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CupraBot çok yakında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leoncupra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 591

leoncupra

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
7
Online süresi
11d 14h
Reaksiyon Skoru
116
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 3 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
78
MmoLira
1,187
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Artık son sürüme çok az kaldı, kafa karışıklığı olmaması açısından son halini tanıtmak istedim. Son bi gui yapma kaldı daha sonra ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. Videoda farklı maplere de gittim özelliğini ve hızını görün diye, iyi seyirler.(Unutmadan ekliyim Teleportta var ama sevmediğim için videoda göstermek istemedim, teleport yürümekten daha efektif çalışıyor)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sabırsızlıkla bekliyoruz

Artık son sürüme çok az kaldı, kafa karışıklığı olmaması açısından son halini tanıtmak istedim. Son bi gui yapma kaldı daha sonra ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. Videoda farklı maplere de gittim özelliğini ve hızını görün diye, iyi seyirler.(Unutmadan ekliyim Teleportta var ama sevmediğim için videoda göstermek istemedim, teleport yürümekten daha efektif çalışıyor)

Çok başarılı bir iş olmuş. Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim. Umarım dünyanın en büyük firmalarında, yüce rabbim sana boy gosterme fırsatı verir. İyi çalışmalar dilerim.

Çok başarılı bir iş olmuş. Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim. Umarım dünyanın en büyük firmalarında, yüce rabbim sana boy gosterme fırsatı verir. İyi çalışmalar dilerim.
Yazılımla alakam yok sadece hobi haberin olsun xD

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri