- Konular
- 340
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,444
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 277
- MmoLira
- 7,195
- DevLira
- 591
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
hahaha çöp kutusu senei aslında modelleme benim işim haha en çokta buna gülüyorum modelleme senin işin neden dilenmek için kapıma geldinArşivde kalan bir görsel buldum sizin gibi andavalları rezil etmek için
Unpacklerden kostüm söküp adamdan kostüm karşılığı files istediğiniz zamanları da unutmadık
Başka yerlerden bulduğunuz çöp dosyaları onun adıyla yazmaya devam edin sadece olmadığı yerde üstünden prim kasmaya çalışırsınız
Hala köpkelerinizi yanına gönderip yardım istetiyorsunuz hepsini görüyoruz piyasada gram seveniniz yok
Ekli dosyayı görüntüle 87144
mesaj attın karşılığını isteyince mi zoruna gitti 
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
Siz ne andaval adamlarsınız utanmanız bile yok topluluğunuz da aynı sizin gibi geçen biri geldi yardım istemeye bi baktık tüm warezdeki filesleri toplamış satıyorkostüm dilenciliği yaparken murak keriz kardeşimiz herşeyin bedeli vardır kostüm dileniyorsan bedelini ödeyeceksin![]()
yan hesaplarınızla dcde genele atılan dosyaları alıp sanki gizli dosyaları warez etmiş gibi bir de salak salak yazıyorsunuz 
- Konular
- 9
- Online süresi
- 4d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 641
- DevLira
- 18
Murat K.uduran kardeşim :EQW:QWE: siz çalınca sorun ya biz çalıncamı sorun oluyorSiz ne andaval adamlarsınız utanmanız bile yok topluluğunuz da aynı sizin gibi geçen biri geldi yardım istemeye bi baktık tüm warezdeki filesleri toplamış satıyoryan hesaplarınızla dcde genele atılan dosyaları alıp sanki gizli dosyaları warez etmiş gibi bir de salak salak yazıyorsunuz
![]()

- Konular
- 340
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,444
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 277
- MmoLira
- 7,195
- DevLira
- 591
Lan aciz Paylaştığım itemine ws sistemini vip atmışsın sen neden bahsediyorsun dızhub kaybolSiz ne andaval adamlarsınız utanmanız bile yok topluluğunuz da aynı sizin gibi geçen biri geldi yardım istemeye bi baktık tüm warezdeki filesleri toplamış satıyoryan hesaplarınızla dcde genele atılan dosyaları alıp sanki gizli dosyaları warez etmiş gibi bir de salak salak yazıyorsunuz
![]()

- Konular
- 9
- Online süresi
- 4d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 641
- DevLira
- 18
Ya bırak abi yanına almış 3 Keriz hizmet ettiriyor işte işlevsizLan aciz Paylaştığım itemine ws sistemini vip atmışsın sen neden bahsediyorsun dızhub kaybol![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)