romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Unpack Noxus2 2024-02-16

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan T R I O D I S
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arşivde kalan bir görsel buldum sizin gibi andavalları rezil etmek için :D
Unpacklerden kostüm söküp adamdan kostüm karşılığı files istediğiniz zamanları da unutmadık :D
Başka yerlerden bulduğunuz çöp dosyaları onun adıyla yazmaya devam edin sadece olmadığı yerde üstünden prim kasmaya çalışırsınız :D
Hala köpkelerinizi yanına gönderip yardım istetiyorsunuz hepsini görüyoruz piyasada gram seveniniz yok :D

Ekli dosyayı görüntüle 87144
hahaha çöp kutusu senei aslında modelleme benim işim haha en çokta buna gülüyorum modelleme senin işin neden dilenmek için kapıma geldin :D mesaj attın karşılığını isteyince mi zoruna gitti :D

kostüm dilenciliği yaparken murak keriz kardeşimiz herşeyin bedeli vardır kostüm dileniyorsan bedelini ödeyeceksin :D
Siz ne andaval adamlarsınız utanmanız bile yok topluluğunuz da aynı sizin gibi geçen biri geldi yardım istemeye bi baktık tüm warezdeki filesleri toplamış satıyor :D yan hesaplarınızla dcde genele atılan dosyaları alıp sanki gizli dosyaları warez etmiş gibi bir de salak salak yazıyorsunuz :D

Siz ne andaval adamlarsınız utanmanız bile yok topluluğunuz da aynı sizin gibi geçen biri geldi yardım istemeye bi baktık tüm warezdeki filesleri toplamış satıyor :D yan hesaplarınızla dcde genele atılan dosyaları alıp sanki gizli dosyaları warez etmiş gibi bir de salak salak yazıyorsunuz :D
Murat K.uduran kardeşim :EQW:QWE: siz çalınca sorun ya biz çalıncamı sorun oluyor :D

• Haha
Reactions: DNA
Lan aciz Paylaştığım itemine ws sistemini vip atmışsın sen neden bahsediyorsun dızhub kaybol :D

Lan aciz Paylaştığım itemine ws sistemini vip atmışsın sen neden bahsediyorsun dızhub kaybol :D
Ya bırak abi yanına almış 3 Keriz hizmet ettiriyor işte işlevsiz :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri