Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Daliye ait PythonPlayerSettingsModule.cpp dosyasının kendi serverinizde düzenlenmiş hali varsa atabilir misinz
Düzenlenmiş hali ile yapmanı tavsiye etmem sonuçta herkeste farklı eklentiler mevcutMerhaba Daliye ait PythonPlayerSettingsModule.cpp dosyasının kendi serverinizde düzenlenmiş hali varsa atabilir misinz
warez edilmişde sorun yaşıyorum silah evrim ekledim efektler çekmiyor sadece incelemek için arıyorumDüzenlenmiş hali ile yapmanı tavsiye etmem sonuçta herkeste farklı eklentiler mevcut
Warezdeki ile satın alınan aynı değil bunu söylemek isterim kendim satın alma işlemi yaptığım için biliyorum ek olarak doğru şekilde yaptığınızdan emin olun effectleri playersettingsmodule.cpp olması lazım oraya eklediğinizden emin olunwarez edilmişde sorun yaşıyorum silah evrim ekledim efektler çekmiyor sadece incelemek için arıyorum
farkı bilmiyorum peki PythonPlayerSettingsModule.h dosyasını atma şansın var mı?Warezdeki ile satın alınan aynı değil bunu söylemek isterim kendim satın alma işlemi yaptığım için biliyorum ek olarak doğru şekilde yaptığınızdan emin olun effectleri playersettingsmodule.cpp olması lazım oraya eklediğinizden emin olun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)