- Konular
- 1
- Online süresi
- 11h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metinlerin koordinatlarını oyun içerisinde ki minimapta ki gibi hazırladığım uiye nasıl geçirebilirim ? bilgisi olan var mı
Şu şekilde birşey yapmayı umuyorum veya daha kolay bi şekilde arka planı tek renk yapıp sadece metinlerin yerlerini çekmek istiyorum
Şu şekilde birşey yapmayı umuyorum veya daha kolay bi şekilde arka planı tek renk yapıp sadece metinlerin yerlerini çekmek istiyorum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Radarın center pointini karakterin x y si olarak tutarsın devamlı. Daha sonra entity listtekilerin x y sini karakterin x y sine göre + veya - olarak hesaplattırıp mapte nokta şeklinde gösterebilirsin.
Onu bilsem zaten üst seviye bir bot yapabilirdimPeki entity listteki x,y leri toplu olarak nasil alabiliriz?
- Konular
- 7
- Online süresi
- 11d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 1,187
- DevLira
- 0
Radarın center pointini karakterin x y si olarak tutarsın devamlı. Daha sonra entity listtekilerin x y sini karakterin x y sine göre + veya - olarak hesaplattırıp mapte nokta şeklinde gösterebilirsin.
- Konular
- 9
- Online süresi
- 23d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 5,572
- DevLira
- 0
Peki entity listteki x,y leri toplu olarak nasil alabiliriz?Radarın center pointini karakterin x y si olarak tutarsın devamlı. Daha sonra entity listtekilerin x y sini karakterin x y sine göre + veya - olarak hesaplattırıp mapte nokta şeklinde gösterebilirsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)