ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ghostbusters: Spirits Unleashed Oyun İncelemesi

mamiyt78

Muhammet
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
141
Çözüm
3
Online süresi
23d 16h
Reaksiyon Skoru
705
Altın Konu
10
TM Yaşı
5 Yıl 1 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
181
MmoLira
487
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1668598378908.png

Spirits Unleashed, Fortnite Ernie Hudson'ın orijinal itfaiye binasında, müdürünüzün meşgulmüş gibi davranması gerektiğinde yaptığı o eski yürüyüş ve baş sallama hareketini yaptığı bir müzik videosuyla açılıyor. "Burayı ben yönetiyor olabilirim ama bana 'patron' diye hitap etme," diyor. Bu garip sahneyle göz temasını kesmeye çalışmak için fareyi masamın bir tarafından diğer tarafına hareket ettiriyorum. O bana Proton Paketi kullanmayı öğrenmemi emrederken, yeni nesil Hayalet Avcıları olan uşakları bana "yan işler" yapmamı söylüyor. Buranın bir sendikaya ihtiyacı var.

İşyeri şikayetleri bir yana, hayalet avlamak en kötü iş değil. Spirits Unleashed'deki ilk iş günümde bazı harika oyuncaklarla oynadım. Bir yangın hortumuna bağlanmış taşınabilir bir Three Mile Island olan Proton Pack, tetiği ilk kez çektiğimde kükredi. İlk ve tek kare hızı düşüşünü o zaman yaşadım, sanki oyun hayalet avlayan silahının ne kadar güçlü olduğuna şaşırmış gibiydi. İyi hissettirdi.

Proton Paketi filmdeki tuzaklarla birlikte çalışıyor, çok oyunculu modda akıntılar zararsız bir şekilde kesişiyor.

Ghostbusters '84'ün keskin bir zekâsı var: para düşkünü küçük işletme psikopatlarını ve karşılarına çıkan budaklı bürokrasi yığınını komik bir şekilde hicvediyor. Spirits Unleashed'in "tacize uğrarken üç portal kapatma" şeklindeki asimetrik çok oyunculu moduna dair hiçbir şey kaynak materyalin alaycı enerjisine uygun değil. Elbette, işçilerden oluşan rengarenk ekibim ve ben koordine olmalı ve bir hayaleti yerleştirilebilir bir tuzağa çekmek için ateşi odaklamalıyız, ilgili proton ısı seviyelerimizi dengelemeli ve en iyi açılarda çalışmalıyız, ancak hiçbirimiz Spengler veya Ray gibi hissetmedik.

Spirits Unleashed'in çok fazla kişiliği yok, bu da temel aldığı film için söylenemeyecek bir şey. Özel karakterler gerçek birer boşluk: söyleyecekleri tek şey öğreticilerdeki olumlu havlamalar. Warhammer 40,000: Darktide'daki gibi görev ortasında ekip arasında Akroyd/Ramis tarzı bir riff duymayı çok isterdim ama burada böyle bir şey yok.

Görsel olarak da Spirits Unleashed yavan, yuvarlak kenarlı Fortnite tarzını andırıyor. Kendi başına kötü görünmüyor - yıldırımlar nükleer bir kaleydoskop gibi bitişik duvarlardan yukarı ve aşağı sıçrarken Proton Paketinden bazı etkileyici ışıklar var - ama başka pek bir şey yok. Lisanslı tema dışında, müzik dikkat çekici değil ve garip bir şekilde Harry Potter film müziklerine bitişik, womp-womp kornaları ve telifsiz yaylılardan oluşan banal bir 4/4 düzenlemesi. Hayalet Avcıları: Spirits Unleashed, Hayalet Avcısı olma fantezisini pazarlıyor ancak o çirkin gri tulumun içinde olduğunuzu gerçekten hissettirmek için gereken stil veya mizahtan hiçbiri yok.

1668598453945.png

An be an Spirits Unleashed biraz sıkıcı. Bir hayaleti patlatmak bir metreyi doldurur. Bu sayaç dolduğunda, tuzağın şarjı (başka bir sayaç) olduğu sürece hayalet tuzağın içine çekilebilir. Proton Paketi çok uzun süre ateşlenirse aşırı ısınır. Şimdi ekranda üç metre var. Eğitim bittiğinde, üç tane daha var ve hiçbiri özellikle hızlı dolmuyor veya boşalmıyor. En önemlisi "bina musallatı" ölçer; en yüksek seviyeye ulaştığında paranormal güçler kazanıyor. Her şey biraz sıkıcı, sayaçlar pasif yönetimden daha fazlasını gerektirmeden yukarı ve aşağı hareket ediyor.

Sayaç tabanlı olmayan tek etkileşim, bir hayalet bir sivile yaklaştığında gerçekleşiyor. Onları sakinleştirmek için bir Gears of War aktif yeniden yüklemesi yapmanız gerekiyor. (Hey, biz Hayalet Avcılarıyız, sosyal hizmet uzmanları değil.)

1668598482963.png

Bu siviller, çoğu ödenmemiş ücretler ve OSHA ihlalleri hayaleti tarafından perili işletmeler olan altı sıkıcı yeri dolduruyor. Hiçbirinde çok özel bir şey yok - gerçek büst kafalıların ikonik itfaiye merkezi dünyasında dolaşmaktan keyif alacağını umuyorum, ancak sıradan bir hayran olarak bile, hayalet avlama işleri arasında can sıkıntımı giderecek çok az şey buldum.

Dan Aykroyd'un yasal benzerliği ve sesinin bana bildirdiği gibi, tüm hayaletler aynı değil - oyuncuların kontrol edebileceği beş farklı Slimer benzeri var ve her biri insan oyuncuları taciz etmek ve engellemek için farklı yeteneklere sahip. Hayaletlerle oynamanın ya da onlara karşı mücadele etmenin pek de eğlenceli olmadığını fark ettim: hepsi de yakalamak için fazla hızlı, korkutmak içinse risk alamayacak kadar kırılgan. Bir bakışta, Poltergeist meta seçim gibi görünüyor, zaten çok hızlı olan varsayılan ghoul'dan biraz daha hızlı ve can sıkıcı savunma çeteleri oluşturabiliyor.

1668598765105.png

Spirits Unleashed'i oynamak o kadar da tatmin edici değil - "savaş" hassasiyeti veya doğruluğu anlamlı bir şekilde ödüllendirmiyor, tamamen uyumlu takım oyununa odaklanıyor. Yeterince iyi, sanırım - biz çocuklar, birbirimizden ayrılmamalıyız. Ancak bireysel oyun için tavan oldukça düşük: ekipman açısından çok az şey var ve Proton Paketi yükseltmeleri stok modelden ayırt edilemez hissediyor. Takım arkadaşlarınızla iletişiminiz sağlam olmadığı sürece (hızlı oyunda durum asla böyle değildir) nadiren bir galibiyet elde edersiniz.

Her şey hayaletin serbest kaldıktan sonra bir kapıdan geçmesini engellemeye bağlı. Sonuç olarak, tek başına çevrimiçi uçmak genellikle faydalı olamayacak kadar sıkıcıdır ve yapay zeka şu anda bir meydan okuma yolunda çok fazla şey sağlamak için çok basittir. Çoğu maçta insan takımlarım söz konusu hayaleti yakalamak dışında her hedefi yerine getirdi. Bunun ne kadarının berbat dengeden ne kadarının hızlı oyun ilgisizliğinden kaynaklandığını tam olarak kestiremiyorum ama bu Spirits Unleashed'in bazen ne kadar sinir bozucu olabileceğini değiştirmiyor.

Hayalet avlamanın zor bir mavi yaka işi olduğu söylenmişti ama burada Dead by Daylight'taki gibi dakikadan dakikaya gerçek bir aciliyet yok, zafer ve yenilgi asla tamamen benim ellerimde hissettirmiyor.

Düz çeviri olduğundan ne yazık ki, red edildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri