HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu kabustan uyanmak istiyorum beni çimdikleyin tokat atın bana artık wonder2 konuları seni görmeyi aşmalıyım kötü etki bıraktı bende
paşaaa geldi yine başaaaBu işe yaramaz dosyaları paylaşıcak kadar sana kim travma yaşattı söylermisin bizlere, şimdi yalan olmasın bu dosyalarla pvp açıpta absürt şekilde 600-700 bin üstünde para kazananlarıda gördüm ama bu files bu halde çok dayanmaz en son birisi için kontrol ettiğimde mysql ve ram değerleri çomolokko oluyodu 4k oyuncuda. bu altyapıyla en çok romanos2 dayanmıştır oda 1 buçuk sene filandı milyona yakın para kazanıncada tamam demiştir herhalde. daha öncede sölemiştim wonder2'nin geliştirme aşamasındaki dosyaları leak oldu diye herif leak olan dosyaların üstüne 1000 koyduda bu olaydan sonra vazgeçmişti sen işe yaramaz dosyaları editleyip iyce sıvamışsın.
nabıyon bea paşam özlettin kendini son zamanlarda yorumlarını pek göremez oldum forumda 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)