Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba dostlar. bu seferki konumuz eski bir hilemin güncel hali.
biliyorsunuz lucas için metinlere rastgele otomatik ışınlanan basit bir bot göstermiştim,
şimdi onu 3 hesapla kullanılabilir hale getirdim ve winter için güncelledim.
Nasıl kullanılır?
öncelikle "Anacond bypass" ile client açıp karakter seçme ekranında clientimizi bypass ediyoruz
bypass sonrasında sırası ile gifte gösterilen şekilde address kısmını hileye geçiriyoruz.
bu işlemi tüm clientlerimize uyguluyoruz.
adresleri doğru sırayla yazdığınızdan emin olun. her clientin adresi farklı olacaktır.
pid seçme ve address girme işlemi bittikten sonra hile kısmından başlata basıyoruz.
222 yazan yeri metin kesme hızımıza göre değiştiriyoruz.
hile için yeni video çekmedim çalışma mantığı ve eski hali bu:
Linkler:
biliyorsunuz lucas için metinlere rastgele otomatik ışınlanan basit bir bot göstermiştim,
şimdi onu 3 hesapla kullanılabilir hale getirdim ve winter için güncelledim.
Nasıl kullanılır?
öncelikle "Anacond bypass" ile client açıp karakter seçme ekranında clientimizi bypass ediyoruz
bypass sonrasında sırası ile gifte gösterilen şekilde address kısmını hileye geçiriyoruz.
bu işlemi tüm clientlerimize uyguluyoruz.
adresleri doğru sırayla yazdığınızdan emin olun. her clientin adresi farklı olacaktır.
pid seçme ve address girme işlemi bittikten sonra hile kısmından başlata basıyoruz.
222 yazan yeri metin kesme hızımıza göre değiştiriyoruz.
hile için yeni video çekmedim çalışma mantığı ve eski hali bu:
Linkler:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayrıca şunu açıklamak istiyorum, hilelerimde hiçbir şekilde kriptolama yöntemi kullanmıyorum. kaynak kodlarına kolaylıkla erişebilirsiniz, bazı kötü niyetli arkadaşlar açığımı bulmuş gibi bunları paylaşıp prim yapıyorlar, bu yaptığım hilelerin nasıl yapıldığını youtube üzerinden de Türkmmo üzerinden de anlattım zaten, hepsi bildiğimiz kullandığımız hileler.
bunu kullanmak istemeyen arkadaşlar için basit metin botu konusundaki program da serverda çalışır durumda.
teşekkürler bakım geldi 35 geçe falan açılcak güncellermisin yada güncelleme yöntemini paylaşırmısın
güncelleme gerektirmiyor ne görüyorsanız o aynı şekilde çalışıyor.teşekkürler bakım geldi 35 geçe falan açılcak güncellermisin yada güncelleme yöntemini paylaşırmısın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...