bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplandı Toplu Sandık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Value3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Value3

Acımasız Kör Bir Bıçak.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
62
Çözüm
23
Online süresi
17d 4h
Reaksiyon Skoru
846
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 4 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
224
MmoLira
4,893
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Toplu sandık açma 50'li açıyor onun Sayısını Nasıl çoğaltabilirim ? aradım da tam bulamadım
Screenshot_1.png

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
PCT_COUNT_MULTIPLIER şu ismi input_main.cpp de aratır mısın karşısında 4 mü yazıyor

#define PCT_COUNT_MULTIPLIER 4 bu şekilde. eğer input mainde yoksa commondefines'e ba orada yok ise lenght.h'ye bak orada yoksa sourcenizin bi yerinde bakın mutlak bir yerde olması gerek. Bu bi yerde tanımlanmış olması gerek illa #define PCT_COUNT_MULTIPLIER olarak da tanımlanmasına gerek yok. bi dosyada tanımlanmış onu bulun karşısında 4 mü yazıyor. eğer 4 yazıyor ise 200/ 4 = 50
eğer sandığınızın toplu olarak kaç adet açılmasını istiyorsanız mesela 100 sandık açılsın istiyorsanız:

4 sayısını 2 yapın 200 olsun istiyorsanız 1 yapın.
Bu işlemi yaptıktan sonra sourcenizi derleyin ve yeni game'yi sunucunuza yükleyin reboot atın ve sunucuyu tekrar açın. Ardından oyuna girin 200'lü sandık getirin ve toplu sandık işlemini yapın kaç adet açılacak. Yanındaki x50'ye bakmayın o sadece resimden ibaret diye tahmin ediyorum.

Bu işlemi yaptıktan sonra sourcenizi derleyin ve yeni game'yi sunucunuza yükleyin reboot atın ve sunucuyu tekrar açın. Ardından oyuna girin 200'lü sandık getirin ve toplu sandık işlemini yapın kaç adet açılacak. Yanındaki x50'ye bakmayın o sadece resimden ibaret diye tahmin ediyorum.
thank you bro <3

en fazla255 yazabilrisniz diyor ya orayı 255'den fazla yapsam bi sıkıntı olurmu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri