Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Beta Map Işınlanma Sorunu !!!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhammed1226
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 398

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.
Beta maplerin warp kodlarını harita dosyalarının içinden aldım ancak ışınlanınca wasd basmadığım sürece ekran bugda kalıyor bunu düzeltmenin yolu varmıdır.
1667579355972.png


bu şekilde ışınlanıyor w ya basınca düzeliyor.
 
cd /usr/home veya game/share/locale/turkey veya germany/map/index
burada beta haritaların mapindex kodlarını bulun. Örneğin: 105
Sonra Bu haritaya ışınlandığınızda minimap altında Ortak Ch yada Ortak 99 mu yazıyor yoksa ch1 mi yazıyor
Eğer hangisi yazıyor ise o cd /usr/game/ch1 veya channel1 yada ortak kanalda ise ch99 veya channel99'a girin. Burada syserr dosyası olur bu dosyayı açın içeriğini buraya yapıştırın. Ardından tekrar Exe'nin olduğu yere gelin orada da bir syserr.txt göreceksiniz onun içeriğinide buraya yapıştırın. Bunlarır yapmadan önce o haritaya giriş yapın ardından bu dediklerimi yapın.
 
Not: Eğer kanallarınızda core var ise o mapindex kodunu o core CONFIG'lerinde bulun hangi core'de ise o corenin syserr'ına bakın. (tahminimce server taraflı değil zatende.) yine de bakın.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst