kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Avenor2 Offline Shop 2022-11-01

indirmek için izniniz yok
4.50 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ban neden yiyecekmişim herkezin hür düşünme hakkına sahip burda bi haksızlık yolsuzluk oluyorsa birileri susuyorsa ben susmam herkez istediğini konuşurken admin paylaşımlarına neden gerçekleri yazdığımızda ban yiyeceğiz bu hakkı kim kime veriyor

Birkaç arkadaş aynı şekilde resmen sırf konu paylaştım demek için belkide hiç metin2 ile alakaları bile yok bunların geliyorlar forumda yeni olan özellikle altın konu olabilicek potansiyelli konuları çekiyorlar sanki kendileri paylaşmış gibi lanse ediyorlar bakıyorum yorumlara herkes çatır çutur hata alıyor konu sahibi arkalarında da durmuyor fikri yok çünki :) neyse bu konuya turkmmo adminleri özellikle bi ele alsın tekrar eden konulara daha sık denetleme yapılsın eğer paylaşıyorlarsada üzerine ekleme yada fix yaptıysa belirtilerek paylaşılsın herkesin düşünce özgürlüğü vardır ben buna dayanarak bunları yazıyorum fakat bu Enes haksızlık olur ilk olarak MaviRuh Discord adresinde paylaşıldı.

Birkaç arkadaş aynı şekilde resmen sırf konu paylaştım demek için belkide hiç metin2 ile alakaları bile yok bunların geliyorlar forumda yeni olan özellikle altın konu olabilicek potansiyelli konuları çekiyorlar sanki kendileri paylaşmış gibi lanse ediyorlar bakıyorum yorumlara herkes çatır çutur hata alıyor konu sahibi arkalarında da durmuyor fikri yok çünki :) neyse bu konuya turkmmo adminleri özellikle bi ele alsın tekrar eden konulara daha sık denetleme yapılsın eğer paylaşıyorlarsada üzerine ekleme yada fix yaptıysa belirtilerek paylaşılsın herkesin düşünce özgürlüğü vardır ben buna dayanarak bunları yazıyorum fakat bu Enes haksızlık olur ilk olarak MaviRuh Discord adresinde paylaşıldı.
Aynen kardeşim fikir ve düşüncelerimiz aynı

kanıtl link kırık sanırım görünmüyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri