Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ege ile bir alt yapı sohbetimiz vardı sil demişti sildim. tabi bahsettiğim ege sen misin bilemem.ne alaka? ege benim hesap
Ta kendisiyim, ben bugüne kadar kimseden yardımı mı esirgemedim şimdi de gelsen yardım istesen seve seve yardım ederim.ege ile bir alt yapı sohbetimiz vardı sil demişti sildim. tabi bahsettiğim ege sen misin bilemem.

Ayrıca söylemeden geçemiyeceğim son cümleyi yanlış kurmuşsun ;
son ğişmanlık para etmez
"Son pişmanlık fayda etmez" diye yazılır. Sen ilk önce düzgün bir şekilde cümle kurmayı öğren sonra gelip bana laf yaparsın hıyar dersin sevgili kardeşim benim.

Hıyar olmasan seni sevmezdim Ege, sen bana çikulatam derdin bende sana hıyar diyorum. bir araya gelince çikolatalı hıyar oluyoruz. tam yalamalıkTa kendisiyim, ben bugüne kadar kimseden yardımı mı esirgemedim şimdi de gelsen yardım istesen seve seve yardım ederim.
Ayrıca söylemeden geçemiyeceğim son cümleyi yanlış kurmuşsun ;
"Son pişmanlık fayda etmez" diye yazılır. Sen ilk önce düzgün bir şekilde cümle kurmayı öğren sonra gelip bana laf yaparsın hıyar dersin sevgili kardeşim benim.![]()
. Aramıza bir mesafe girdi sebepsiz. skype den ulaşamadım konuşamadık ve öyle yarım kaldı ilişkimiz. hıyar demeye hakkım yok mu ? bu arada konuya alakasızca hit kasıyoruz ♥Dostum kabalığımı mazur gör ama, özelden yazar mısın rica etsem kim olduğunu çıkaramadım.Hıyar olmasan seni sevmezdim Ege, sen bana çikulatam derdin bende sana hıyar diyorum. bir araya gelince çikolatalı hıyar oluyoruz. tam yalamalık. Aramıza bir mesafe girdi sebepsiz. skype den ulaşamadım konuşamadık ve öyle yarım kaldı ilişkimiz. hıyar demeye hakkım yok mu ? bu arada konuya alakasızca hit kasıyoruz ♥
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)