xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FatoBot - Pixel Bot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akaFatoBaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba çok teşekkür ederim öncelikle fakat metinlere tıklamıyor, bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
Dostum konuyu okursan orada "eski sürümdür uriel click bypass paylaşılmıştı onunla değiştirirseniz sorunsuz kullanırsınız" yazıyor...

Dostum konuyu okursan orada "eski sürümdür uriel click bypass paylaşılmıştı onunla değiştirirseniz sorunsuz kullanırsınız" yazıyor...
urielsiz sw de denedim aynı sorun devam ediyor kanka mouse hiç hareket etmiyor korumasız bi pvp de denedim

Aradığı görseli ekranda bulamıyor olabilir mi?
hayır görüyor ama mouse oynamıyor gerekli kütüphaneleride kurdum vs den başlatmada sıkıntı yaşamıyorum başlıyor.eksik kütüphane yok diyor bende çözemedim :D

bu sorunu aşamıyorum sorun nedir sizce
Özel durum oluştu: AttributeError
'NoneType' object has no attribute 'shape'
File "C:\Users\kaani\Downloads\metin2-opencv-bot-main\metin2-opencv-bot-main\main.py", line 64, in findClickPositions needle_w = needle_img.shape[1] File "C:\Users\kaani\Downloads\metin2-opencv-bot-main\metin2-opencv-bot-main\main.py", line 159, in findCorrectStone points = findClickPositions(stone, screen,stoneTreshold, debug_mode='points' ) File "C:\Users\kaani\Downloads\metin2-opencv-bot-main\metin2-opencv-bot-main\main.py", line 197, in Start correctStone = findCorrectStone(wincap,header,stoneTreshold) File "C:\Users\kaani\Downloads\metin2-opencv-bot-main\metin2-opencv-bot-main\main.py", line 312, in <module> Start()

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri