- Konular
- 0
- Online süresi
- 17d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 60
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 3,303
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dostum konuyu okursan orada "eski sürümdür uriel click bypass paylaşılmıştı onunla değiştirirseniz sorunsuz kullanırsınız" yazıyor...Merhaba çok teşekkür ederim öncelikle fakat metinlere tıklamıyor, bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
- Konular
- 3
- Online süresi
- 2d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 274
- DevLira
- 0
urielsiz sw de denedim aynı sorun devam ediyor kanka mouse hiç hareket etmiyor korumasız bi pvp de denedimDostum konuyu okursan orada "eski sürümdür uriel click bypass paylaşılmıştı onunla değiştirirseniz sorunsuz kullanırsınız" yazıyor...
- Konular
- 0
- Online süresi
- 17d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 60
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 3,303
- DevLira
- 0
Aradığı görseli ekranda bulamıyor olabilir mi?urielsiz sw de denedim aynı sorun devam ediyor kanka mouse hiç hareket etmiyor korumasız bi pvp de denedim
- Konular
- 3
- Online süresi
- 2d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 274
- DevLira
- 0
hayır görüyor ama mouse oynamıyor gerekli kütüphaneleride kurdum vs den başlatmada sıkıntı yaşamıyorum başlıyor.eksik kütüphane yok diyor bende çözemedimAradığı görseli ekranda bulamıyor olabilir mi?

- Konular
- 5
- Online süresi
- 4d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 742
- DevLira
- 0
bu sorunu aşamıyorum sorun nedir sizceDostum konuyu okursan orada "eski sürümdür uriel click bypass paylaşılmıştı onunla değiştirirseniz sorunsuz kullanırsınız" yazıyor...
Özel durum oluştu: AttributeError
'NoneType' object has no attribute 'shape'
File "C:\Users\kaani\Downloads\metin2-opencv-bot-main\metin2-opencv-bot-main\main.py", line 64, in findClickPositions needle_w = needle_img.shape[1] File "C:\Users\kaani\Downloads\metin2-opencv-bot-main\metin2-opencv-bot-main\main.py", line 159, in findCorrectStone points = findClickPositions(stone, screen,stoneTreshold, debug_mode='points' ) File "C:\Users\kaani\Downloads\metin2-opencv-bot-main\metin2-opencv-bot-main\main.py", line 197, in Start correctStone = findCorrectStone(wincap,header,stoneTreshold) File "C:\Users\kaani\Downloads\metin2-opencv-bot-main\metin2-opencv-bot-main\main.py", line 312, in <module> Start()
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)