HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,
- İleriki Aylarda Açacağımız 1-99 Emek Serverimize, Deneyimli, Kendine Güvenen, Developer Takım Arkadaşları Arıyoruz. Tecrübe alanları Quest yazabilme İtem Proto düzenleyebilme gibi işlemler yapabilmelidir. İlgilenen Arkadaşlar DM Yoluyla Benimle İletişime Geçebilir. Yada Discord Adresimden Ulaşabilir. (Diğer Gerekli Bilgiler Mülakatta Verilecektir.)
Maize#5690
- İleriki Aylarda Açacağımız 1-99 Emek Serverimize, Deneyimli, Kendine Güvenen, Developer Takım Arkadaşları Arıyoruz. Tecrübe alanları Quest yazabilme İtem Proto düzenleyebilme gibi işlemler yapabilmelidir. İlgilenen Arkadaşlar DM Yoluyla Benimle İletişime Geçebilir. Yada Discord Adresimden Ulaşabilir. (Diğer Gerekli Bilgiler Mülakatta Verilecektir.)
Maize#5690
Hocam sizinle görüşmüştük.discordan ekledim
Projeniz olduğu için olumsuz sonuçlandığını hatırlıyorum.
İlginiz ve geri dönüşünüz için ayrıca teşekkür ederiz.
sizin projenize yazılımsal anlamda destek verebilirim ücret karşılığındaHocam sizinle görüşmüştük.
Projeniz olduğu için olumsuz sonuçlandığını hatırlıyorum.
İlginiz ve geri dönüşünüz için ayrıca teşekkür ederiz.
Size özelden yazdımMerhaba Arkadaşlar,
Maize#5690
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)