xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

GM Arıyorum ortak arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CorPix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 289
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CorPix

print("Hello, world!")
Üye
Konular
168
Online süresi
25d 16h
Reaksiyon Skoru
520
Altın Konu
75
TM Yaşı
3 Yıl 8 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
166
MmoLira
629
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yaklaşık 10 yıldır bu sektördeyim 4 yılldır aktif olan bir yazılım firmam var vergi levham yer sağlıyıcı belgeme kadar btk taraflı tüm evraklarım mevcut orta düzey şirketlere trendyol ve hepsiburada gibi büyük eticaret sistemlerine otomasyon yazmaktayım 4 yılldır yazılım firmamda ne uzuya biliyorum ne kısalabiliyorum birçok metin2 sunucusu açtım kanıtlı şekilde çok para kazandım hepsi sezonluk oldu yada benim dışımda gelişen sorunlardan kaynaklı oyun kapandı yada kapatmak zorunda kaldım çünkü herşeye kendim yetişmeye çalıştım bu ise bir ekip işi şimdi kendim zaten bilgisayar öğretmeniyim hali hazırda meb çalışmaktayım ayrıca yazılım firmam var ben gerçekten maddi anlamda bana ortak olabilicek bilgi olsun yada olmasın benimle beraber elini taşın altına koyabilicek yeri geldiğinde zarara da ortak olabilicek şefaf bir insanı aramaktayım yazılımsal anlamda yani web paneli olsun oyunun alt yapısı olsun inanın bana hiç dert etmeyin cünkü python c# üst düzey bilmekteyim çok bilmişlik yapmak istemiyorum piyasadaki bir çok oyunun gerek yönetim kadrosunda gerek yazılımsal anlamda destek verdim Rohan2 Metin2TC MilasMt2 AleMt2 / bunun dışında Joygame firmasında SonSilah2 takım kadrosundaydım

Tek konudan devam edelim kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri