- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 720
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Keyifli Forumlar Dilerim Öncelikle..
2 Ay İçerisinde Aktif Etmeyi Planladıgımız Metin1Online Oyunundan Söz Etmek İstiyorum.
Oyunumuzda 2 Karakter Olmak Üzere Erkek Savasçı ve Kadın Savascı Karakterleri Mevcut Belirledigimiz Maplarda Mobları(Canavarları) Kesip İtemlerinizi Karakterlerinize Giydirip Arenada Savaşıyorsunuz. BattlePas Sistemi Aktiftir. 1-10 level Arası 10-19 Level Arası Ws Sistemimiz Aktiftir. Oyunmuzda Extra Olarak Devlet Sistemi Eklenmiştir. En Fazla Onur Puanı Kasan Lonca Lideri Oyunumuzda İMPARATOR oluyor Ve KRAL KRALİCE PRENS PRENSES Ve SADRAZAM Devlet Yetkisine Diledigi Arkadaşını Getirebiliyor.
Oyunumuzdan Medyalar:
Gelişmeleri Takip Etmek İçin Sende Discordumuza Gelip Yerini Alabilirsin.
Yetkili Alımlarımız Mevcuttur Grafiker - Rehber Ve Forum Admini Alımlarımız Devam Ediyor.
Discord Adres:
2 Ay İçerisinde Aktif Etmeyi Planladıgımız Metin1Online Oyunundan Söz Etmek İstiyorum.
Oyunumuzda 2 Karakter Olmak Üzere Erkek Savasçı ve Kadın Savascı Karakterleri Mevcut Belirledigimiz Maplarda Mobları(Canavarları) Kesip İtemlerinizi Karakterlerinize Giydirip Arenada Savaşıyorsunuz. BattlePas Sistemi Aktiftir. 1-10 level Arası 10-19 Level Arası Ws Sistemimiz Aktiftir. Oyunmuzda Extra Olarak Devlet Sistemi Eklenmiştir. En Fazla Onur Puanı Kasan Lonca Lideri Oyunumuzda İMPARATOR oluyor Ve KRAL KRALİCE PRENS PRENSES Ve SADRAZAM Devlet Yetkisine Diledigi Arkadaşını Getirebiliyor.
Oyunumuzdan Medyalar:
Gelişmeleri Takip Etmek İçin Sende Discordumuza Gelip Yerini Alabilirsin.
Yetkili Alımlarımız Mevcuttur Grafiker - Rehber Ve Forum Admini Alımlarımız Devam Ediyor.
Discord Adres:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 720
- DevLira
- 0
Yönetim İzin Verdigi Takdirde Oyunumuz Acılana Kadarda Tüm Gelişmeleri Ve Güncellemeleri Bu Post Altında Bildirmek İsterim. Keyifli Forumlar Dilerim.