- Konular
- 67
- Online süresi
- 5d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 66
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2 PvP MTBOT++ Beta
Değerli TurkMMO üyeleri uzun süredir beklediğiniz MTBOT++ projesi artık beta olarak sizlerle birlikte. Beta sürecinde en azından eğer bir hata olursa diğer serverleri eklemeden hatalarını ortadan kaldırmış olarak paylaşmak istiyoruz. MTBOT++.APP İNDİR Virüstotal Orjinal Konu İçeriği...
Metin2 PvP Servers Uriel-AC - Metin Botu++
Uzun sürenin ardından tekrardan Metin2 serverlarında hile paylaşma kararı aldık. Uygulamamız şuanda beta sürecindedir, ilerleyen süreçlerde MetinHUB tamamen yapılandırılmış bir şekilde, tüm metin2 pvp sunucularında siz değerli takipçilerimize hizmet verecek. Uygulama mantığı; Haritanızda...
Valorant TriggerBOT++ 2022
Rakion of Heros Turkey Private Server
Website: https://www.rakionred.online Oyun içerisindeki tüm eşyaların verdiği özellikler aynıdır,sadece görünüş amaçlı set giyilebilmektedir. Oyun içerisinde toplamda 40 Bölüm Oyunu bulunmaktadır. İlerleyen sürelerde yeni bölümler sizleri bekliyor olacak! Oyuncular karakterlerinin...
Putty Otomatik Erişim Programı [Turkmmo Özel]
Merhaba Arkadaşlar,Turkmmo için gece can sıkıntısıyla yapılmış ama bazı kişilerin,işini kolaylaştıracağından kullanılabileceğini düşündüğüm bi uygulamadır. @host bölümüne Sunucunuzun İp Adresi @root bölümüne root yazılır. @passw bölümüne sunucunuzun putty şifresi yazılır. Bağlan butonuna...
M2-Karaca | Tarihin saklı izleri yeniden orta çıkıyor... | 55-105 Orta Dereceli Emek Server
edit.
Duyular.cfg sistem
arkadaşlar şu oyuna girerken kullanıcı adı şifre yazarken en altta duyuru tablosu var hani,o sistemi paylaşan varmı ? https://forum.turkmmo.com/konu/3363240-hesap-kayit-sistemi-beklenen-geldi/ şu sistem içerisinde var ama sistemin kodları çok uzun hesap kayıt sistemiyle birlikte...
M2-Karaca | Tarihin Saklı İzleri Yeniden Ortaya Çıkıyor! 55-105 Orta Emek
OYUNUMUZ 25 HAZİRAN 19:00'DA AÇILIYOR! ORJİNAL TANITIM SİTESİ: landing.m2karaca.com ÖNCELİKLE GÜZEL ÜLKEMİN,ŞEHİTLERİNİN KANLARIYLA YAZILAN MARŞI DİNLEYEREK KONUMU İNCELEMENİZİ ARZ EDERİM.. *55.Seviye Başlangıç *105 Level Bitiş *Skiller Grand Master Başlar *Sorunsuz Damageler *Metinlerden...
Server CH'LER KAPALI GÖZÜKÜYOR.[ACİL]
Arkadaşlar Oyuna sorunsuz girebiliyorum ama CH'ler hep Kapalı Gözüküyor Hiç NORM Yazmıyor. Sürekli Kapalı. Gördüğünüz gibi CH'Ler kapalı yazıyor ama oyuna sorunsuz girebiliyorum
[ACİL] MAP İNDEX IŞINLANMA SORUNU
Değerli TURKMMO Üyeleri! Sorunum Şu Şekildedir; /usr/game/cores/channel1 bu bölümdeki CONFIG Dosyasına BETA MAPLERİNİN İNDEX'LERİNİ EKLEDİM ZAMAN 201 202 203 206 207 MAPLER İsimli npc'den gautuma uçurumu v.s maplere ışınlanamıyorum ancak bu index'leri config'den sildiğim zaman...
FreeBSD Tarih ve Saat Düzenleme
FreeBSD Tüm sürümlerinde geçerli,Tarih ve saat ekleme Putty veya AnaMakine'mizden root olup date 1705300434 Bu şekilde sistem saati Wed Jul 25 18:58:00 EEST 2012 şeklinde ayarlanacaktır. Date komutunda kullanılan değerlerin açılımı ise aşağıdaki gibidir: yy = Yıl (17) mm = Ay (07) dd = Gün...
Minimap Köye Işınlanama Sistemi [istek]
Arkadaşlar bu sistemi paylaşan veya bilen varmıdır? Serverime eklemek istiyorum
Metin2 Fazla Bilinmeyen GM Kodları
Bir Çoğumuz Hatta Hepimiz,Game Master Karakterlerimizde Kod Yazarak İşimizi Kolaylaştırabiliriz. Bu GameMaster Kodları Tamamen Farklı. Açıklamalarıyla Birlikte,Fazla Bilinmeyen GM Kodları /costume Kostüm statünüzü gösterir. /cannot_dead Yaratıkların size attığı...
Örümcek Zindanı 3.Kat
Merhaba! Örümcek Zindanı 3.Kat /usr/game/share/locale/turkey/map/metin2_map_spiderdungeon_03 bu bölümde bu dosyalar var dosyaların içerisinde,yazılarda var ama ben nereden gideceğim bu ö.z 3.kat'a ? ışınlanma kodu varmıdır?
Syserr Hata [ACİL]
0513 19:18:12668 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010). Automatic conversion will be attempted. 0513 19:18:17159 :: Unknown Server Command demirvidgame 168 | demirvidgame 0513...
Metin2 Login Ekranı Altında Kayan Duyuru Sistemi
Arkadaşlar,başlıkta belirttiğim üzere bu sistemi paylaşan bilen varmıdır? Resim:
Metin2 Sabit ip PvP Server Ch Kapalı ... sorunu
Arkadaşlar,sabit ip üzerine kurulu bir metin2 serveri barındırmaktayım,34k files Başkaları oyuna girebiliyor hiç bir sıkıntım yok Allah'a şükür tek sorun CH'ler açık oyuna girebiliyorlar ama CH1 ... gözüküyor Norm yazmıyor.
[YARDIM&İSTEK] [Lv 105]
Başlıkta gösterdiğim gibi Levelimizi köşeli parantez içinde gösterme ayarları nedir arkadaşlar? yardımcı olacak varmı serverimde level bu şekilde gözüksün. Lv 105 Yazıyor hiç hoş değil :D [Lv 105] Yazarsa daha iyi olur :) EK Mobların levelini gösterme varmıdır Python için. c++ değil
ÜCRETSİZ MHMS TEMALI WEB SİTESİ VE AUTO PATCH
METİN2 SERVERİ OLAN HERKEZE www.serverismi.m2karaca.com Alan Adı Hediye Etmekteyim. + MHMS SİTE PANELİ KURULUMU.....
34K SAĞLAM FİLES [ SATILIK ] SABİT İP KENDİ BİLGİSAYARINIZA KURUN BAŞKALARI GİREBİLİR.
Merhaba Değerli TurkMMO Üyeleri! Biliyoruz ki Çoğumuz kendi evimizdeki bilgisayara Metin2 PvP Sunucusu kurması denedik,ve ne yazık ki oyuna kendimizden başkasının girmesini sağlayamadık. Ya Karakter'den Login Ekranına attı yada Sunucuya bağlanırken Hata gibi sorunlar ile karşılaştınız ne...
34K TR TİPİ EMEK & ORTA EMEK SERVER FİLES SABİT İP %100 ÇALIŞIR. [SATILIK] YARDIM EDİLİR.
Gereksiz konular açmayın ...
Lonca Savaşları ve VS Turnuvaları Yakında! M2-Karaca
OYUNUMUZ 15 HAZİRAN 19:00'DA AÇILACAKTIR. KAYITLAR AKTİFTİR. İNDİRME LİNKLERİ SON GÜN PAYLAŞILACAK.. ORJİNAL TANITIM SİTESİ: landing.m2karaca.com *1.Seviye Başlangıç *105 Level Bitiş *Skiller Grand Master Başlar *Sorunsuz Damageler *Metinlerden Düşenler Ayarlı *Boss'lardan Düşenler...
M2-karaca 1-105 tr tipi emek server cuma günü açıldı!
18.03.2017 SAAT 18:00'DA AÇILIYOR. SUNUCU BİZE AİTTİR,HERHANGİ BİR BİLİŞİMDEN SATIN ALINAN OYUN İLE KIYASLAMAYINIZ TAMAMEN PROFOSYONEL EKİBİMİZ İLE KURULDU. 70 Level Başlangıç 105 Level Bitiş. Silahçıda 65 Level Silahlar. Zırhçıda 70 Level Zırhlar ve İç İtemler +Basma İtemleri NPC'de Mevcut...
Sabit İp Firewall kurulumu
Sabit ip için,putty'den bağlanıp firewall koruması eklemem gerekli firewall lazım elinde olan varsa upload edebilirmi ? teşekkürler.
Metin2 Yeni Login ve Karakter Ekranı Müziği
Size verdiğim dosyayı rar'dan çıkartıp pack dosyanızın içerisine atın. Oyunu açtığınız zaman,oyuna girene kadar " Enter_The_East remix " çalacak,karakter ekranına girdiğiniz zamanda güzel bi müzik çalacak. Müzikleri kendim ekledim dilerseniz " Pack açıcı " programlar ile bgm.eix & bgm.epk...
Login Ekranından Karakter'e atma sorunu [İÇERİ BAK]
1-) Arkadaşlar,TTNET'den sabit bir ip adresi aldım 78.182.x.x diye ip adresim sabit burada hiç bir sıkıntı yok. 2-) VMWare üzerinden Freebsd 9.1 & Mysql 5.0 kurulumu yaptım burada hiç bir sıkıntı yok. 3-) Başka bilgisayar ve farklı bir internetten Putty & Filezilla & Navicat gibi programlarla...
Örümcek Zindanı Portu Nedir Bilen birisi acil!
Merhaba turkmmo üyeleri. Serverimizde Örümcek zindanına ışınlanınca karakterler bugda kalıyor ama local bağlantı sağladığımız yani 192.168.x.x bu şekilde girince portlara gerek kalmıyor bildiğiniz üzere her neyse localden giriş yapınca örümcek zindanına ışınlanabiliyorum ama %100 portla ilgili...
Metin2 Örümcek Zindanı Bug Sorunu
Arkadaşlar örümcek zindanına ışınlanınca bugda kalıyoruz,nasıl düzelticez?
M2-Karaca 55-105 Orta Dereceli 1 Nisan'da Şaka Gibi Geliyoruz!
M2-Karaca 1 Nisan Cumartesi 18:00'da Açılıyor. Türkiye'nin En İyi Orta Emek Serverinde Oynamaya Hazırmısın? Loncanı ve Ekibini Toplayıp Sende Aramız Katıl! Eski Ortamları, Eski tatları, Eski rekabeti yaratmak için; Sizleri sıkmadan, Efsane serüven başlıyor! Oyun savaşa, rekabete ve hırs'a...
FreeBSD 9.1 + MySQL 5.0 Oyuna Giriş Yardım
Freebsd 9.1 Kurulumunu gerçekleştirdikten sonra MySQL 5.0 kurdum,daha sonra game mysql kurulumu yaparak oyunumuzu kurduk oyuna başkaları girebiliyor. baslat.sh'de ip adresi var onu statik ip'imizi yazdık cd/usr/game sh baslat.sh komutuyla başlatıyoruz packler'de tamam başkaları oyuna...
Metin2 Sitesi Kurmak İçin Hosting.
Merhaba 40 TL'ye uygun fiyatta metin2 sunucum için site gereklidir,hangi firmayı tercih etmeyelim ?
Sunucuma Hosting Firması Arıyorum.
Arkadaşlar,kendi sunucumuzu kurmuş bulunmaktayız tüm açıkları hileleri .vs .vs kapattık,oyun sorunsuz açılıyor kendimizde bişeyler kattık oyuna. Tek sıkıntımız web sitemiz çok ağır çalışıyor, hostinger.web.tr'den ücretsiz bi tane site açtım MHMS ADMİN Panelini kurdum,site açılıyor ama çok yavaş...
Yeni Bayrak Modelleri Ekleme [YARDIM] İçeri Gir Bayrakları Gör
Arkadaşlar elimde bu bayrak modelleri var , serverimdeki mavı sarı kırmızı renkli bayrakları bunlar ile değiştirmek istiyorum. nereden değiştireceğim, locale_de.eix & epx dosyalarında yoktu locale_tr.eix & epk 'de de yok.
Ejder Odasına Gidemiyorum Acil.
ŞİFREYİ DOĞRU GİRİYORUM DEVAM DEDİKTEN SONRA İÇERİ IŞINLANMIYOR HİÇ BİR HATADA YOK. NASIL ÇÖZEBİLİRİZ ? MAP'IN İNDEX KODUNUDA BİLMİYORUM GEÇENKİNİ ÖYLE YAPMIŞTIM BU HARİTANIN İSMİ NEY ARKADAŞLAR ? EJDERHA'NIN OLDUĞU ODANIN İSMİ.
Ox ve Yongbi Çölü Map'i yok.
Herkeze merhaba arkadaşlar. GM Karakterinde /go ox yazıktan sonra. Bu hatayı almaktayım. Uriel'den de ışınlanmıyor. 2.Yongbi çölüne ışınlanmıyor,hiç hata vermiyor öyle sadece ışınlanma yüzüğü ile yongbi çölünü seçiyorum. yongbi çölüne ışınlanıyorsun diyor devam ediyorum,Hiç bir yere...
Ox ve Yongbi Çölü Map'i yok.
Herkeze merhaba arkadaşlar. GM Karakterinde /go ox yazıktan sonra. Bu hatayı almaktayım. Uriel'den de ışınlanmıyor. 2.Yongbi çölüne ışınlanmıyor,hiç hata vermiyor öyle sadece ışınlanma yüzüğü ile yongbi çölünü seçiyorum. yongbi çölüne ışınlanıyorsun diyor devam ediyorum,Hiç bir yere...
Metin2 PvP Kurulumu Yardım.
Herkeze Merhaba. Vmware WorkStation ile FreeBSD 9.1 kurulumu yaptım,ip adresim sabit kurulum bittikten sonra putty giriş izni verdim. ben kendi bilgisayarımdan local ip ile bağlanabiliyorum putty'ye başkasıda internet ip'im ile örn ben ; 192.168.x.x başkası ; 78.178.92.x bu şekilde giriş...
Ddos Koruma - Yardım
FreeBSD 9.1 Kurulumu yaptım Mysql 5.0.95 Serverime firewall ddos koruması eklemek istiyorum elinde link olan varmı ?
Karakter Seçiminden sonra Login'e atıyor.
Merhaba arkadaşlar,HeroMT2 Files'ı kullanıyordum ancak pek sevmedim. HeroMt2'de usr/game klasöründeki baslat.sh'de ip adresi yazıyordum. başkalarının girmesi için, 88.88.88.88 mesala böyle yazıyordum başkaları sorunsuz oyuna giriyordu. Şimdi forumdan başka bir files kurdum FROZEN'in filesi ama...
Karaca425 v1 Files Source Yardım
Arkadaşlar serverime http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/3461064-karaca425-v1-server-files-source-karaca425.html bu files'ı kurmak istiyorum ama içerisinde source diye birşey var bu ne işe yarıyor ilk defa kuracağımda. bide nasıl kuracağım
Metin2 PvP Kurmak istiyorum.
Merhaba,arkadaşlar öncelikle konumu merak edip okuduğunuz için teşekkür ederim. -Evimdeki bilgisayarım sunucu kurmak için,tamamen iyi. -Statik İp'im var. Local PvP Kurmayı biliyorum,ama sabit ip oyuna başkalarının girmesi için yapılacakları bilmiyorum. bana yardımcı olacak varmı ? acaba...
Metin2 PvP Kurmak istiyorum.
Merhaba,arkadaşlar öncelikle konumu merak edip okuduğunuz için teşekkür ederim. -Evimdeki bilgisayarım sunucu kurmak için,tamamen iyi. -Statik İp'im var. Local PvP Kurmayı biliyorum,ama sabit ip oyuna başkalarının girmesi için yapılacakları bilmiyorum. bana yardımcı olacak varmı ? acaba...
FreeBSD 9.1 Kurulum - Lütfen Yardım Edin
Merhaba Turkmmo Üyeleri. VMWare WorkStation programı ile,FreeBSD 9.1 Kurulumu gerçekleştirdim. tüm ayarlarını yaptım server files v.s her şeyi kurdum ben oyuna sorunsuzca girebiliyorum. inet'deki ip adresi ile. İp'imi ttnet'i arayarak sabitleştirdim. Herşeyim server kurmak için sorunsuz. Tüm...
Merhaba Turkmmo Üyeleri. VMWare WorkStation programı ile,FreeBSD 9.1 Kurulumu gerçekleştirdim. tüm ayarlarını yaptım server files v.s her şeyi kurdum ben oyuna sorunsuzca girebiliyorum. inet'deki ip adresi ile. İp'imi ttnet'i arayarak sabitleştirdim. Herşeyim server kurmak için sorunsuz. Tüm...
Putty FTP Navicat Oyuna giriş sorunu yardım
Arkadaşlar ben kendim VMware programı ile, dün FREEBSD kurulumu yaptım tüm portları açtım portları sorgulatınca hepsini açık olarak gösteriyor başka internetten veya bilgisayardanda oyuna girmeyi başardım herşey sorunsuz site vs kurdum bunların hepsini deneme amaçlı yaptım Ancak sorun şu ki ...
Metin2 Putty bağlanmıyor Yardım acil
Arkadaşlar ben kendim VMware programı ile, dün FREEBSD kurulumu yaptım tüm portları açtım portları sorgulatınca hepsini açık olarak gösteriyor başka internetten veya bilgisayardanda oyuna girmeyi başardım herşey sorunsuz site vs kurdum bunların hepsini deneme amaçlı yaptım Ancak sorun şu ki ...
Sabit İP Server Kurdum - Karakter seçiminden sonra logine dönüyor
Arkadaşlar Forumda barındırılan HeroMt2 filesini serverime kurdum server sunucusu hepsi bana ait, FreeBSD 9.1 Kurulumu yaptım tüm portları açtım ip işlerini felan hallettim. Şimdi sorunu anlatayım. usr/game klasöründeki baslat.sh'de biliyorsunuz ip ayarı var o ip'i benim girmem için gerekli...
FreeBSD 9.1 Kurulumu [YARDIM]
Merhaba arkadaşlar FreeBSD 9.1 Kurulumu yaptım herşey tamam oyuna ben girebiliyorum ancak servere başkaları nasıl girecek bana yardımcı olabilecek ?
FreeBSD 9.1 Kurulumu yaptım ancak FTP PUTTY Bağlanamıyorum.
ARKADAŞLAR,FREEBSD 9.1 KURULUMU YAPTIM TÜM AYARLARI http://www.turkmmo.com/freebsd/3049354-freebsd-9-1-guncel-kurulum-l.html BU KONUDAN BAKARAK YAPTIM ANCAK FTP PUTTY BAĞLANAMIYORUM. neden ? WİNDOWS7 64BİT Bilgisayarım.
Lütfen Okuyun Çok Önemli ! Kesinlikle Oku - Yardım
1.Arkadaşlar pvp serverimde cevherler için gerekli olan Elmas bir türlü geçmiyor nasıl geçme oranını artırabilirim. 2.Simya hiç bir türlü geçmemekte simya geçme oranını nasıl artırabilirim?
Metin2 efsun sorunu acil yardım
Arkadaşlar böyle bir efsun ile karşılaştım nasıl halledebilirim neyin efsunu bu ? UNKWON_TYPE[93] NEDİR ? :P
UNKWON_TYPE[93] Yardım
Arkadaşlar böyle bir efsun ile karşılaştım nasıl halledebilirim neyin efsunu bu ? UNKWON_TYPE[93] NEDİR ? :P
MetinKolik - 55-120 Perfect Başlangıçlı Editsiz Orta Emek !
site : www.metinkolik.mt2.tc 55 Level Başlangıç 120 Bitiş - Official Ejderha Taşı Simyası- Official Enerji Sistemi- Official Kostüm Sistemi (17.04.2014)- Official Kemer Sistemi - Official Kuşak Sistemi- Official Skybox Sistemi- Official Şeytan Mezarlığı- Official Örümcek Zindanı 3.kat ve Boss...
İtem_attr Lycanlı Yardım
Arkadaşlar,Lycanlı pvp serverim var ve Efsunları düzenlemek istiyorum efsunların içinde lycan içinde efsunlar var bunların hepsinin türkçesi varmıdır ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)