Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Owsap Server Files v5.0.3.5 // Client+Server+Source+License Fix 1

indirmek için izniniz yok
4.86 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Freebsd linki çalışmıyor elinde olan varsa paylaşma şansı varmı teşekkürler şimdiden

Merhaba arkadaşlar, öncelikle belirtmek isterim ki forumda paylaşılan dosyaların; lisans sorunu olması, build sorunu olması, client derlenememesi, pack'ın hazır olmaması gibi çeşitli sorunları vardı. Bende tüm bu sorunları çözüme kavuşturup oyunu çalışır hale getirdim düzenledim ve upload ettim.

Owsap Server Files v5.0.3.5'tir.
FreeBSD: 12.2 amd64 - MySQL: 8.0 stabil çalışıyor.
Visual Studio 2019

pkg install -y boost-all devil cryptopp openssl googletest gcc llvm gmake makedepend python python2 python27 mysql80-server gdb compat8x-amd64
Server klasörünün içerisine kurulum rehberi hazırladım, kurulumu bilmeyenler oradan yararlanabilir.
Kurulum dosyasına pack nasıl açılır yazmayı unutmuşum kusura bakmayın,
PML klasörünündeki install.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve PackMakerLite.exe ve PackMakerLite.json dosyalarını Client/Pack klasörünün içerisine atın. Sonra root.idx dosyasına sağ tıklayıp PML Unpacka basın. Gerekli düzenlemeleri yapınca Root klasörüne sağ tıklayıp PML Pack basarak packı kapatabilirsiniz.
Giriş Bilgileri
ID: turkmmo
PW: turkmmo

MySQL Bilgileri
username: turkmmo
password: turkmmo
cd /usr/home/m2server/source/mainline_update/Source
gmake all -j4

Ekli dosyayı görüntüle 85496

Ekli dosyayı görüntüle 85497

Gerekli paketler yüklenip bırakılmıştır.
MySQL ayarlarını yaptıktan sonra dosyaları kurup oyuna girebilirsiniz.
FreeBSD login: root PW: turkmmo

125897_8fa5221c980746487089869b1fcc0bf2.png

126003_d45cbcd4c193411e19bf183b5827afd0.jpg
9 ncu skilleri nasıl perfect yapacağız üstad bir bilgi verme şansın varmı

Merhaba arkadaşlar, öncelikle belirtmek isterim ki forumda paylaşılan dosyaların; lisans sorunu olması, build sorunu olması, client derlenememesi, pack'ın hazır olmaması gibi çeşitli sorunları vardı. Bende tüm bu sorunları çözüme kavuşturup oyunu çalışır hale getirdim düzenledim ve upload ettim.

Owsap Server Files v5.0.3.5'tir.
FreeBSD: 12.2 amd64 - MySQL: 8.0 stabil çalışıyor.
Visual Studio 2019

pkg install -y boost-all devil cryptopp openssl googletest gcc llvm gmake makedepend python python2 python27 mysql80-server gdb compat8x-amd64
Server klasörünün içerisine kurulum rehberi hazırladım, kurulumu bilmeyenler oradan yararlanabilir.
Kurulum dosyasına pack nasıl açılır yazmayı unutmuşum kusura bakmayın,
PML klasörünündeki install.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve PackMakerLite.exe ve PackMakerLite.json dosyalarını Client/Pack klasörünün içerisine atın. Sonra root.idx dosyasına sağ tıklayıp PML Unpacka basın. Gerekli düzenlemeleri yapınca Root klasörüne sağ tıklayıp PML Pack basarak packı kapatabilirsiniz.
Giriş Bilgileri
ID: turkmmo
PW: turkmmo

MySQL Bilgileri
username: turkmmo
password: turkmmo
cd /usr/home/m2server/source/mainline_update/Source
gmake all -j4

Ekli dosyayı görüntüle 85496

Ekli dosyayı görüntüle 85497

Gerekli paketler yüklenip bırakılmıştır.
MySQL ayarlarını yaptıktan sonra dosyaları kurup oyuna girebilirsiniz.
FreeBSD login: root PW: turkmmo

125897_8fa5221c980746487089869b1fcc0bf2.png

126003_d45cbcd4c193411e19bf183b5827afd0.jpg
ty

paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri