- Konular
- 0
- Online süresi
- 22h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 200
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam paylaşım için teşekkürler. Benim internet bağlantım yok şehre indikçe dosyaları indirdim. Bir sorum olacakti. Ağ bağdaştırıcı ekledim km geri dönüşlü. Buna ip atadım. Virtualbox 7 kullanıyorum. Sanal PC içinde de bu adresten farklı bir ip atadim. Bsd 12.2 kullanarak kurulum yaptım Putty winscp dediğiniz her şeyi yaptım. Pack içinde root.index içinde serverinfo ayarını yapıp paketi kapattim. kendi virtualbox içindeki ip adresini de bir kanal için girdim. Kanal bilinmiyordan boşa geldi fakat girerken sunucuya bağlanırken hata alıyorum. Navivat baglantisi Putty winscp bağlantısı sorunsuz ama oyuna giriş yapamıyorum. Sql-mode = ayarını da yaptım. Kanalın altındaki portları mi girmem lazım bağlanmak için ? Kanal boş yazıyor ama girmiyor. Port ne girmem lazım UTP dcp ? Yardımcı olursanız sevinirim
- Konular
- 0
- Online süresi
- 22h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 200
- DevLira
- 0
Bu dediklerimi yaparak bundan önce iki tane serverfiles çalıştırdım ama bunu calistiramadim portlardan mi sebebini bilemedim. Ticari amaçla yapacak kadar vasfim yok sadece hangi eşyalar ile ne kadar hasar vururum onu ogrenmek istiyordumHocam paylaşım için teşekkürler. Benim internet bağlantım yok şehre indikçe dosyaları indirdim. Bir sorum olacakti. Ağ bağdaştırıcı ekledim km geri dönüşlü. Buna ip atadım. Virtualbox 7 kullanıyorum. Sanal PC içinde de bu adresten farklı bir ip atadim. Bsd 12.2 kullanarak kurulum yaptım Putty winscp dediğiniz her şeyi yaptım. Pack içinde root.index içinde serverinfo ayarını yapıp paketi kapattim. kendi virtualbox içindeki ip adresini de bir kanal için girdim. Kanal bilinmiyordan boşa geldi fakat girerken sunucuya bağlanırken hata alıyorum. Navivat baglantisi Putty winscp bağlantısı sorunsuz ama oyuna giriş yapamıyorum. Sql-mode = ayarını da yaptım. Kanalın altındaki portları mi girmem lazım bağlanmak için ? Kanal boş yazıyor ama girmiyor. Port ne girmem lazım UTP dcp ? Yardımcı olursanız sevinirim
- Konular
- 166
- Çözüm
- 22
- Online süresi
- 5mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 463
- Altın Konu
- 8
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 965
- DevLira
- 12
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)