- Konular
- 134
- Online süresi
- 3ay 61442s
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 249
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 6,672
- DevLira
- -6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba iyi forumlar arkadaşlar
Sizlerle paylaşmak istediğim bu dosyada, boss sınıfı moblarınızın haraket ederken deprem efektiyle oyuna hissiyat vermesini sağlayan bir sistem bulunuyor.
Sistem bana ait değildir alıntıdır. İyi forumlar.
Sizlerle paylaşmak istediğim bu dosyada, boss sınıfı moblarınızın haraket ederken deprem efektiyle oyuna hissiyat vermesini sağlayan bir sistem bulunuyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sistem bana ait değildir alıntıdır. İyi forumlar.
Ekli dosyalar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler. Sistemi uzun bir süre önce test etmiştim. sorun olarak görülebilecek bir detay şudur ki tüm mapdaki oyuncuların ekranını tıtretıyor sadece cevresınde olanları degıl...
Paylaşım için teşekkürler. Sistemi uzun bir süre önce test etmiştim. sorun olarak görülebilecek bir detay şudur ki tüm mapdaki oyuncuların...
- Konular
- 70
- Online süresi
- 4ay 13g
- Reaksiyon Skoru
- 709
- Altın Konu
- 7
- Başarım Puanı
- 201
- TM Yaşı
- 6 Yıl 20 Gün
- MmoLira
- 12,403
- DevLira
- 9
Paylaşım için teşekkürler. Sistemi uzun bir süre önce test etmiştim. sorun olarak görülebilecek bir detay şudur ki tüm mapdaki oyuncuların ekranını tıtretıyor sadece cevresınde olanları degıl bilginize.
- Konular
- 134
- Online süresi
- 3ay 61442s
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 249
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 6,672
- DevLira
- -6
Yorumun ve bilgilendirmen için teşekkür ederimPaylaşım için teşekkürler. Sistemi uzun bir süre önce test etmiştim. sorun olarak görülebilecek bir detay şudur ki tüm mapdaki oyuncuların ekranını tıtretıyor sadece cevresınde olanları degıl bilginize.