- Konular
- 51
- Online süresi
- 6g 18450s
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 96
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 84
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Mavera2 0'dan tek tek kendi sistemlerimizi eklediğimiz üzerinde sık çalıştığımız bir server olacaktır ekip arkadaşları yetersizliğinden dolayı alımlar yapılcaktır alım şartları şu şekildedir.
Eğer siz de bizimle birlikte bu yolda ilerlemek ve ekibimizin bir parçası olmak istiyorsanız oyun içi-dışı alımlarımız aktif.
Sizlerden istenenler şunlar; Diksiyonu düzgün, Oyun hakkında yeterli bilgiye sahip olmak, Sohbete ve açılan yardım taleplerine düzenli bir şekilde bakmak, 18 yaşından büyük olmak, Discord üzerinde aktif olduğu süre boyunca oyuncularla iletişim halinde olmak, Oyuncularla düzgün bir üslupla iletişim kurmak, Takım çalışmasına ayak uydurmak, Herhangi bir ekip veya lonca üyesi olmamak. Eğer maddelere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız Kurucumuz @[SA]OLYMPIA ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.
Alımlar DC Üzerinden olucaktır.!
Olympia#0001
Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.Mavera2 Yönetim Ekibi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eğer siz de bizimle birlikte bu yolda ilerlemek ve ekibimizin bir parçası olmak istiyorsanız oyun içi-dışı alımlarımız aktif.
Sizlerden istenenler şunlar; Diksiyonu düzgün, Oyun hakkında yeterli bilgiye sahip olmak, Sohbete ve açılan yardım taleplerine düzenli bir şekilde bakmak, 18 yaşından büyük olmak, Discord üzerinde aktif olduğu süre boyunca oyuncularla iletişim halinde olmak, Oyuncularla düzgün bir üslupla iletişim kurmak, Takım çalışmasına ayak uydurmak, Herhangi bir ekip veya lonca üyesi olmamak. Eğer maddelere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız Kurucumuz @[SA]OLYMPIA ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.
Alımlar DC Üzerinden olucaktır.!
Olympia#0001
Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.Mavera2 Yönetim Ekibi
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1g 21455s
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 67
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 552
- DevLira
- 0
GÜNCEL. DC LİNKİ ÇALIŞMIYOR
- Konular
- 0
- Online süresi
- 413s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 5
- TM Yaşı
- 3 Yıl 6 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
dc linki çslışmamaktadır. Discorf ismim Agaris#8600 eklerseniz iletişim kurabilir ve detaylı olarak konuşabiliriz.
- Konular
- 51
- Online süresi
- 6g 18450s
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 96
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 84
- DevLira
- 0
Dc güncelledim teşekkür ederim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)