Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Uzman Üyelik Başvuruları Bu Konu Altından

Replicant

Ehlî olmuşum elemlerin
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
10,914
Online süresi
10ay 28g
Reaksiyon Skoru
16,709
Altın Konu
444
Başarım Puanı
691
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 22 Gün
MmoLira
19,697
DevLira
601

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

uzman.png

Başvuru için TÜM PAYLAŞIMLARIM bölümünde konularınızın listesini içeren bir konu açıp o konunun linkini bu konu altından vermeniz gerekiyor.

Örnek konu: https://forum.turkmmo.com/konu/230219-admin-in-paylasimlari/

Örnek Başvuru

1.png

Ayrıca uzman üye olduktan sonra bilgili olduğunuz kategorilerde üyelere yardımcı olmanız sizler için forumda yükselmek adına daha sağlıklı olacaktır. Örneğin metin2 hile ya da metin2 pvp konularında bilginiz varsa ilgili bölümleri takip ederek yardımlaşabilirsiniz.

- Uzman üyeliğin avantajı nedir ?

* Reklamsız Forum hakkı ( Uzman üyeler forum reklamlarını görmezler.)
* Farklı nick rengi
* Uzman üyelere özel oda
* Deneme moderatör alımlarında uzman üyeler daha avantajlıdır

Uzman üyeler seçilene kadar lütfen sadece 1 kez başvuruda bulunun. Uzman alımları olduktan sonra eğer seçilemezseniz tekrar başvurabilirsiniz.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba oluşturdum fakat 1000e yakın konum var bazılarını örnek göstermek adına vermiş olduğunuz örnekteki gibi ekledim teşekkür ederim. Uzman üyelik şerefine :) @WhateverWan teşekkrüler

Konu linki : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Merhaba şu tarz bir konu açımalısın bu bölüme fdaha sonnra bu konu altından hazırladığın konunun linkini göndermelisin .Zaten geri kalan tavsiyeler yazıyor. Başarılar

Şu tarz bir konu

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
başvurmak istiyorum

başvurmak istiyorum

başvurmak istiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri