xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek Sentor2 Hile İstek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wRian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 877

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sentor2 Basit metin botu yapımı gelmezmi hocam 7 günlük sessizliğin ardından ytye bir video patlatırsın he @sssman kalıcı pointer bulamadım serverda

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu sentor2 metin botu için 3 kere konuyu hazırlayıp hazırlayıp iptal ettim paylaşamadım sürekli client güncellediler sunucuyu değiştirmeseler bile pointerler değişiyor mesela bu arkadaş hazır hale getirse bile şu anki bakımda tahminen pointerler tekrar değişecek ve birdeha hazırlaması gerekecek oyun belli bi stabiliteye oturması lazım yoksa hile yapmak değil de sürekli güncellemek zulüm olacak.
ben hileye pointer güncellemek için ct dosyası ekliyorum pointer güncellense bile hileyi açıp pointeri yazınca offsetler değişmediği için sorun olmuyor ama fark ettim ben de yorucu olacak o yüzden daha güzelini yapıp detaylı bir bot yapım videosu hazırlıyorum. kalıcı pointerli olacak bu bot. oyun atınca girecek falan. ama vaktim çok olmadığı için kısa sürede hazırlayamıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri