- Konular
- 43
- Online süresi
- 3g 31679s
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 117
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 1,845
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Adınız : MUSTAFA
Soyadınız : AKIN
Yaşınız : 27
Yaşadığınız Yer : MERSİN
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : KENDİME AİT 20'den FAZLA SERVER AÇTIM YÖNETTİM
Günlük Online Süreniz : 6-8 ( FULL ONLİNE )
Özellikleriniz : NAVİCAT - PUTTY - FTP - VS. FULL+ FULL
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : skype : ÖNCELİK TURKMMO'dan MESAJ ATIN. // e-posta : ÖNCELİK TURKMMO'dan MESAJ ATIN.
Diğer / Ek : BAŞKALARINA AİT SERVERLERDE GM'LİK YAPMADIM 20'den FAZLA KENDİME AİT SERVERLERİ YÖNETTİM 15 TANESİ BANA AİT SUNUCULARDA BARINDI SUNUCULARI DAHA SONRA BASKA BİLİŞİME DEVRETTİM.
OYUN BİLGİLERİ KESİNLİKLE İSTEMİYORUM. SADECE OYUNCULARIN SORUNLARINI ÇÖZÜP VEYA OYUN SAHİBİNE BİLDİRMEK VE YARDIMCI OLMAK...! TURKMMO KONU ACARIM ANCAK BASKA YERLERDE OYUN TANITIMI YAPARIM ANCAK ÇOK FAZLA UĞRAŞMAM BAŞKA FORUMLARDA. FACEBOOK SAYFALARINDA AKTİF OLAN TÜM PVP SERVERLERİM SAYFALARINDA PAYLAŞIM YAPARIM... İSTEYENE AÇTIGIM SERVERLERİN İSİMLERİNİ VERİRİM.
( EN DÜŞÜK ONLİNE SERVERİM : +2000 )
Soyadınız : AKIN
Yaşınız : 27
Yaşadığınız Yer : MERSİN
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : KENDİME AİT 20'den FAZLA SERVER AÇTIM YÖNETTİM
Günlük Online Süreniz : 6-8 ( FULL ONLİNE )
Özellikleriniz : NAVİCAT - PUTTY - FTP - VS. FULL+ FULL
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : skype : ÖNCELİK TURKMMO'dan MESAJ ATIN. // e-posta : ÖNCELİK TURKMMO'dan MESAJ ATIN.
Diğer / Ek : BAŞKALARINA AİT SERVERLERDE GM'LİK YAPMADIM 20'den FAZLA KENDİME AİT SERVERLERİ YÖNETTİM 15 TANESİ BANA AİT SUNUCULARDA BARINDI SUNUCULARI DAHA SONRA BASKA BİLİŞİME DEVRETTİM.
OYUN BİLGİLERİ KESİNLİKLE İSTEMİYORUM. SADECE OYUNCULARIN SORUNLARINI ÇÖZÜP VEYA OYUN SAHİBİNE BİLDİRMEK VE YARDIMCI OLMAK...! TURKMMO KONU ACARIM ANCAK BASKA YERLERDE OYUN TANITIMI YAPARIM ANCAK ÇOK FAZLA UĞRAŞMAM BAŞKA FORUMLARDA. FACEBOOK SAYFALARINDA AKTİF OLAN TÜM PVP SERVERLERİM SAYFALARINDA PAYLAŞIM YAPARIM... İSTEYENE AÇTIGIM SERVERLERİN İSİMLERİNİ VERİRİM.
( EN DÜŞÜK ONLİNE SERVERİM : +2000 )
- Konular
- 43
- Online süresi
- 3g 31679s
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 117
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 1,845
- DevLira
- 0
+1
- Konular
- 0
- Online süresi
- 3383s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 17
- TM Yaşı
- 2 Yıl 7 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
GÜNCEL
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)