- Konular
- 0
- Online süresi
- 11h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 51
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
knk hileyi açıyorum pek etkisi yok yenı serverde kullanıyorum yoksa sadece belli karekterlerdemi işe yarıyor savaşçı olarak açtım yeşil iksir tıkladım sonuna getirdim hızlı sallıyor ama vurmuyor kritik ve deliciyide açtım etkisi olmadı hızlı koşma geri atıyor ufakta açsam geri atıyor diğer yazan şeyi açtıgımda çift el seçtiğimde ilginç şeyler oldu yanı knk hile etkısı yok
- Konular
- 661
- Çözüm
- 35
- Online süresi
- 5mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 1,683
- Altın Konu
- 80
- Başarım Puanı
- 311
- MmoLira
- 15,088
- DevLira
- 0
Sunucu tarafından koruma getirildi fakat daha iyisini hazırlayacağım üzerinde çalışıyorum .knk hileyi açıyorum pek etkisi yok yenı serverde kullanıyorum yoksa sadece belli karekterlerdemi işe yarıyor savaşçı olarak açtım yeşil iksir tıkladım sonuna getirdim hızlı sallıyor ama vurmuyor kritik ve deliciyide açtım etkisi olmadı hızlı koşma geri atıyor ufakta açsam geri atıyor diğer yazan şeyi açtıgımda çift el seçtiğimde ilginç şeyler oldu yanı knk hile etkısı yok
- Konular
- 1
- Online süresi
- 17h 18m
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 49
- DevLira
- 0
Wallhack ekler misin yada ayrı yapıpy yayınlar mısın ?Sunucu tarafından koruma getirildi fakat daha iyisini hazırlayacağım üzerinde çalışıyorum .
- Konular
- 0
- Online süresi
- 11h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 51
- DevLira
- 0
Kolay gelsin dostum başarılar yapabileceğimiz birsey var ise yapalımSunucu tarafından koruma getirildi fakat daha iyisini hazırlayacağım üzerinde çalışıyorum .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)