HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
METİN2 GF BOT-HİLE PROFESYONEL DESTEK
www.ryzenbots.com
-Hileyi satın almadan önce size discord adresimden ekran paylaşımı yaparak hilenin tüm fonksiyonlarını gösteriyorum.
-Kesinlikle red ban alamazsınız, aynı anda 24 hesap açabilirsiniz.
-Bu hile tüm gameforge ülkelerinde çalışır.
-Hileyi satın almadan önce size discord adresimden ekran paylaşımı yaparak hilenin tüm fonksiyonlarını gösteriyorum.
-0 eq ile ninja bot hesabınız en fazla 4-5 saatte sadece 150k yang ile 1 levelden 75 levele kadar çıkabiliyor. 1 gün lütfen özelden iletişime geçiniz.
]
-Sana simya üretmeye hazır tüm ayarları veriyorum. Tek yapman gereken başlamak.
-İstediğiniz harita için özel ayarlar yapabilirim.
Hile ücreti ve özel ayar ücreti için discord adresimden bana ulaşabilirsiniz.
Discord : ryzen#9999
www.ryzenbots.com
-Kesinlikle red ban alamazsınız, aynı anda 24 hesap açabilirsiniz.
-Bu hile tüm gameforge ülkelerinde çalışır.
-0 eq ile ninja bot hesabınız en fazla 4-5 saatte sadece 150k yang ile 1 levelden 75 levele kadar çıkabiliyor. 1 gün lütfen özelden iletişime geçiniz.
]
-Sana simya üretmeye hazır tüm ayarları veriyorum. Tek yapman gereken başlamak.
-İstediğiniz harita için özel ayarlar yapabilirim.
Hile ücreti ve özel ayar ücreti için discord adresimden bana ulaşabilirsiniz.
Discord : ryzen#9999
Son düzenleme:
Kendisi hilenin sahibi değildir. hile sagebot.net'e aittir scam posttur kanmayın @Replicant
hizmetimi kullananları referans olarak gösterebilirim özel ayarlar sayesinde herkes mutlu hizmetimi lekelemeye çalışan arkadaşı uzaklaştırırsanız sevinirim yetkili arkadaşlar beni dolandırıcılıkla lekelemeye çalışıyor çok üzücü beni bilen 10 senedir bilir bu piyasada emin olabilirsin kanıtlarıyla 

Kendisinin sitesindeki görüntüler bu adresten alınmıştır kendisi scamdır inanmayın @Timeofcut gereğini yapın.
Ekli dosyalar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)