Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor Rohan2 CT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MemoryRegion

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
15
Online süresi
1mo 12d
Reaksiyon Skoru
206
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 8 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
78
MmoLira
8,947
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Linkteki dosyayı indirin herhangi bir cheat engine açın içine sürükleyin rohanın clientini seçin ve kullanın. Yapımı aslında çok basit 5 dk internette araştırsanız bulacağınız şeyler fakat üşenenler direkt kullanabilir. :D İyi oyunlar

CT için vt gerek var mı bilmiyorum ama ekliyorum

lycan kullanacaklar bunu indirsin atmayan attack kısmını 7 yapın comboyu 1 yapın duruşu 5 yapın sonra metine gidip deneyin bu üçünü de yapmanız şart !! dışarıdan belli eder haberiniz olsun başka bi client açıp bakabilirsiniz nasıl vuruş yaptıgınıza OYUNDAN ATMIYOR AMA LYCAN DIŞI TAVSİYE ETMEM

LYCAN İÇİN KULLANIM VİDEOSU

opera_cT5X4maqmX.png

Linkteki dosyayı indirin herhangi bir cheat engine açın içine sürükleyin rohanın clientini seçin ve kullanın. Yapımı aslında çok basit 5 dk internette araştırsanız bulacağınız şeyler fakat üşenenler direkt kullanabilir. :D İyi oyunlar

CT için vt gerek var mı bilmiyorum ama ekliyorum

lycan kullanacaklar bunu indirsin atmayan attack kısmını 7 yapın comboyu 1 yapın duruşu 5 yapın sonra metine gidip deneyin bu üçünü de yapmanız şart !! dışarıdan belli eder haberiniz olsun başka bi client açıp bakabilirsiniz nasıl vuruş yaptıgınıza OYUNDAN ATMIYOR AMA LYCAN DIŞI TAVSİYE ETMEM

LYCAN İÇİN KULLANIM VİDEOSU

Ekli dosyayı görüntüle 85085

paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler

reis herhangi client demişssin client ne oluyor nerden bulacam onu indireceğim link verirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri