quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı papara iban nerede

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efejan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 206

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar merhaba bir kaç ay önce papara hesabı açtırmıştım. bugün oyun hesaplarımı sattım internet üzerinden fakat parayı alamıyorum hesap iban gerekiyor. papara kartımın ibanını nasıl bulabilirim?

Çözüm
Papara ödeme yöntemlerinde IBAN numarası diye bir şey yoktur. Yalnızca hesap numarası üzerinden hesap yapabilme şansınız bulunur. Papara hiçbir bankaya bağlı değildir ve BDDK sistemi tarafından onaylıdır. Bu da demek oluyor ki Papara sistemini güvenle kullanabilirsiniz.
Papara IBAN numarası öğrenebilmek için müşteri hizmetleri biriminden destek alabilirsiniz ancak hesap numarası olmadan da Papara ile para gönderme seçenekleri vardır.
Papara ödeme yöntemlerinde IBAN numarası diye bir şey yoktur. Yalnızca hesap numarası üzerinden hesap yapabilme şansınız bulunur. Papara hiçbir bankaya bağlı değildir ve BDDK sistemi tarafından onaylıdır. Bu da demek oluyor ki Papara sistemini güvenle kullanabilirsiniz.
Papara IBAN numarası öğrenebilmek için müşteri hizmetleri biriminden destek alabilirsiniz ancak hesap numarası olmadan da Papara ile para gönderme seçenekleri vardır.

Çözüm
Para yatırma kısmı var ordan ibani al hangi banka ile olucaksa sonra senin papara numaran var ibana atarken açıklama kısmına papara numaranı girdiklerinde hesabına paran 3 dakika içinde düşüyor.

Papara'daki bakiyeni banka hesabına aktarmak için; Uygulama üzerinden bakiyenin yanında bulunan Çek butonuna tıkla. IBAN numarası ile adımından Papara'ya kaydettiğin banka hesabını seç ya da yeni bir banka hesabı ekle. Aktarmak istediğin tutarı gir ve onayla.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri