NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

lucas2 metin botu güncel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sssman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sssman

ɪsᴏᴄᴀʟʏᴘsᴇ
Fahri Üye
TM Üye
Konular
27
Online süresi
7d 6h
Reaksiyon Skoru
281
Altın Konu
3
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
166
MmoLira
1,637
DevLira
0
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hile Özellikleri:
metinlere ışınlanma
Işınlanma hızı ayarı

merhaba detayları videoda anlattım lütfen izlemeden yapmaya çalışmayın, hile çalışmaz.

sadece lucasta çalışır. içinde modlu cheat engine var onda virüs gösteriyor diğerleri temiz.

linkler Yenilendi :

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

botta süreleri bizim girebileceğimiz bir textbox oluşturma imkanınız varmı mesala tek attığımız bir metne 1 saniyede bir ışınlasın dersek oyundan mı atıyo neden mesela 2.5-3 saniye gibi bir süre belirlediniz
ayarlayabilirim müsait bi zamanda güncellerim tüm karakterlere uygun hale de gelmiş olur. vaktim çok olmadığından yüzeysel yapıp paylaşıyorum
teşekkürler videolar için ve forumda comando diye bir ucube var ona pek aldırış etme sen başka forumda ban yiyip burda kudurmaya başlamış senin konularına boş yorum atıyor
paylaşım için teşekkür ederim şuan kullanıyorum bi yandan farmlıyor hesap ama şöyle bi sıkıntı var bende kalıcı pointer bulma videonu izliyorum pointerlerı aktardın yer scann adres dediğin nokta da amd işlemcilerde boş çıkıyormuş bende de boş çıkyor bunu nasıl çözeceğiz
verdigin lcs.Ct dosyası sadece lucas için mi geçerli ?

hmm anladım önceki videonda yaptıklarının aynısını yapıp bulamamıştım acaba sen farklı ne yaptın da kodları bulabildin

hmm anladım önceki videonda yaptıklarının aynısını yapıp bulamamıştım acaba sen farklı ne yaptın da kodları bulabildin
aynı şeyler aslında. biraz deneyin yapamayan çok olursa yeni bi video çekerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri