Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Files Satın Alma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vopen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kişisel numaramı bugune kadar kimseye vermedim vermemde , benimle çalışmamakta özgürsünüz fakat aradığınız kişiyi bulmanız çok zor fileste olan eklentilerden hariç istediğiniz eklentiler yüksek fiyat ücret istiyeceklerdir umarım yinede aradığınızı bulursunuz
aman kardeşim ne kişisel numaran lazım nede filesin lazım işinin arkasında duracak kişi lazımdı bana ve buldum çok şükür eyüpcan isimli bir kardeşimden aldım filesi hem çok ilgili hemde ne zaman arasam yardımcı oluyor ıvır zıvırlar içinde extra ücret talep etmiyor. ben adliyede ağır ceza mahkemesinde katipken numaramı vermekten çekinmiyorum millet arar sürekli adli olay için bişey sorar rahatsız olurum diye sen sanki oldun başımıza çumhur başknı gizem içerisindesin ve de karşındakine saygın yok sana yazarım 1 gün sonra yazarsın ara dönerim dersin ararım 12 saat sonra dönersin seninle bu işler yürümez yine de Allah gönlüne göre versin

aman kardeşim ne kişisel numaran lazım nede filesin lazım işinin arkasında duracak kişi lazımdı bana ve buldum çok şükür eyüpcan isimli bir kardeşimden aldım filesi hem çok ilgili hemde ne zaman arasam yardımcı oluyor ıvır zıvırlar içinde extra ücret talep etmiyor. ben adliyede ağır ceza mahkemesinde katipken numaramı vermekten çekinmiyorum millet arar sürekli adli olay için bişey sorar rahatsız olurum diye sen sanki oldun başımıza çumhur başknı gizem içerisindesin ve de karşındakine saygın yok sana yazarım 1 gün sonra yazarsın ara dönerim dersin ararım 12 saat sonra dönersin seninle bu işler yürümez yine de Allah gönlüne göre versin
İnşallah 1-2 hafta sonra mağdur edildim diye konu açmazsın. Umarım düşündüğün projeyi canlandırırsın eğer bir oyun açarsan demek istediklerimi çok iyi anlıcaksınız teşekkürler iyi çalışmalar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri