Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Vallaha kardeşim kusura bakma dalga geçmek felan değil niyetim ama dua okur gibiergen türü mesajlara bakmıyorum filesi senin tanıtman senin ilgilenmen lazım ve iletişim düzgün olmalı telefondan whatsappdan olmalı ve ilgili işinin hakkını veren kişiler olmalı bu sen değilsin malesef. sen başta hata yapıyorsun açtığım konuya sadece dc koyarak
yazdın oyüzden böyle birşey yazma gereği duydum files felan satmıyorum zatenkardeşim dua eder gibi değil forum siteleri inan kendini bilmez ergenlerle dolmuş 3 kağıtcı sahtekar dolu ergen olmak illada yaş ile değil beyin ilede alakalı mesela alıcı benim adam beni dc ye çağırıyor ara görüşelim diyor mantığa baksana satacak kişi arar yada numaramı vermişim wp den görsel atar oyunun bilgilerini paylaşır o kadar çok işsiz aç var ki kimden ne koparırsam derdindeler mecburen bende detaylı açıkca yazma gereği duydumVallaha kardeşim kusura bakma dalga geçmek felan değil niyetim ama dua okur gibiyazdın oyüzden böyle birşey yazma gereği duydum files felan satmıyorum zaten
Kişisel numaramı bugune kadar kimseye vermedim vermemde , benimle çalışmamakta özgürsünüz fakat aradığınız kişiyi bulmanız çok zor fileste olan eklentilerden hariç istediğiniz eklentiler yüksek fiyat ücret istiyeceklerdir umarım yinede aradığınızı bulursunuz
Özel düzenleme hariçinde eklentiler Tuncer’in dediği gibi herkes ücret talep eder lakin forumda bu işi yapan bir çok kişi var fakat ne kadar güvenilir tartışılır bir işi 1000 tl yapıp işin hakkını verende var 200 tl yapanda var fakat dediğim gibi dolandırıcı vs bu aralar çok arttıKişisel numaramı bugune kadar kimseye vermedim vermemde , benimle çalışmamakta özgürsünüz fakat aradığınız kişiyi bulmanız çok zor fileste olan eklentilerden hariç istediğiniz eklentiler yüksek fiyat ücret istiyeceklerdir umarım yinede aradığınızı bulursunuz
kardeşim Tuncer'in filesinde zaten sorunlar mevcut şükür ki aradığımı buldum tavsiyede veririm kefilde olurum ama Tuncer ile 1 arpa boyu yol gidilmez mesai atıyorsun ertesi gün cevap alıyorsun beni ara dönüş yaparım diyor arıyorum 12 saat sonra dönüş yapıyor filesindeki sorunları da yazarım istersen en basiti binekle koşuyorsun bir bakmışsın duvarın içine sıkışmışsın bu en basiti bir diğeri 4-5 tane vahşi yüz başı çağırıyorsun oto toplama açıkken hepsini aynı anda kesince yere düşen yang ve itemler den oyundan atıyor ve o itemler yerden silinene kadar oyuna giremiyorsun girdikçe atıyor bunlar en basitleri daha da sayabilirim. Allah herkesin gönlüne göre versinÖzel düzenleme haricinde eklentiler Tuncer’in dediği gibi herkes ücret talep eder lakin forumda bu işi yapan bir çok kişi var fakat ne kadar güvenilir tartışılır bir işi 1000 tl yapıp işin hakkını verende var 200 tl yapanda var fakat dediğim gibi dolandırıcı vs bu aralar çok arttı