C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı GAME BUİLD HATA

hsynvrl01

S-hun
TM Üye
Konular
21
Çözüm
4
Online süresi
19d 12h
Reaksiyon Skoru
57
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
912
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar, game build alırken şöyle bir hata alıyorum birşeyler eklerken vazgeçip geri kaldırdım herşeyi sistem sorunsuz mu diye kontrol edeyim dedim ve şöyle hata aldım;
123123.png

Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim

Anladığım kadarıyla char.cpp de hata ama yedekte olan char.cpp me bakıyorum fark yok arada

Anladığım kadarıyla char.cpp de hata ama yedekte olan char.cpp me bakıyorum fark yok arada
tek char.cpp ile alakalı değil kütüphane (.h) dosyasında gerekli tanımlanmamış kodlar var gibi duruyor. Ayrıca IsPet'de tanımlı değil bu arada bilginize dosyalarınızı tekrardan gözden geçirin.

tek char.cpp ile alakalı değil kütüphane (.h) dosyasında gerekli tanımlanmamış kodlar var gibi duruyor. Ayrıca IsPet'de tanımlı değil bu arada bilginize dosyalarınızı tekrardan gözden geçirin.
Yedek dosyaları yükleyip tekrar deniyorum sonuç aynı ne yazık ki :( yani mantıksız birşey eklemediğim haliyle hata vermemesi lazım değil mi

Yedek dosyaları yükleyip tekrar deniyorum sonuç aynı ne yazık ki :( yani mantıksız birşey eklemediğim haliyle hata vermemesi lazım değil mi
Sistem eksik eklenmiş olabilir, ekteki dosyaları açıp yazdıklarımı deneyebilirsin.

Ekli dosyalar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri