Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hangi Server Files'ı Kullanmalıyız ?

BamT

Level 3
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
36
Online süresi
8g 40551s
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
Başarım Puanı
127
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 28 Gün
MmoLira
828
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese selamlar!

Biz iki arkadaş bir metin2 server kurmak istiyoruz 1-105 fakat hangi files'ı kullanacağımıza bir türlü karar veremiyoruz. Şuan paylaşılan, herkese açılacak seviyede olabildiğince sorunsuz önerebileceğiniz server files'lar var mı acaba ? Oyundan çok fazla beklentimiz yok bu yüzden bütçemiz ücretli files almaya pek yetmemekte. Files konusunda beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim. :)

(Konuyu doğru bölüme taşıdığınız için teşekkür ederim.)

Çözüm
files ile ilgili ne kadar bilginiz var bilmiyorum ama bilginiz azsa bence sıfırdan başlayın çünkü bende aynı şekilde kendim başladım yapmaya aynı şekilde files konusunda kararsızım bi çok files denedim en iyisi kendin yapmak çünkü tüm noktasına hakim oluyosun ama hazır files kullanırsan illaki bilmediğin yerler oluyo oralarda açık çıkarsa kapatman zor olabilr çünkü kendiniz girereken normal ama oyuncu almaya başladıkça işleriniz zorlaşacak bi tık bence öyle benim şahsi düşüncem şuan ben manjinin 55-120 geri dönüş hediyesini geliştirmeye çalışıyorum ama sıfıra dönebilirim
files ile ilgili ne kadar bilginiz var bilmiyorum ama bilginiz azsa bence sıfırdan başlayın çünkü bende aynı şekilde kendim başladım yapmaya aynı şekilde files konusunda kararsızım bi çok files denedim en iyisi kendin yapmak çünkü tüm noktasına hakim oluyosun ama hazır files kullanırsan illaki bilmediğin yerler oluyo oralarda açık çıkarsa kapatman zor olabilr çünkü kendiniz girereken normal ama oyuncu almaya başladıkça işleriniz zorlaşacak bi tık bence öyle benim şahsi düşüncem şuan ben manjinin 55-120 geri dönüş hediyesini geliştirmeye çalışıyorum ama sıfıra dönebilirim

Çözüm
Bide naçizane fikir daha vermek istiyorum bi yandanda discord kanalı açarsınız arada davet edersiniz insanları filesi yaptıkca ekledğiniz sistemleri kostümleri mobları felan oradan paylaşırsınız böylece bi yandan oyuncunuz toplanır bi yandan filesiniz tamamlanır tamamlanıncada bi gün belirler açarsınız böylece reklam yapmadan oyuncuda toplarsınız ve böylece gerek sohbetlerden gerek getirdiğiniz adamlardan kitlenizin ne istediğini bilir ona görede files düzenleyebilrsiniz

Eskiden bu tarz işlerde çok uğraşıyordum ve açıkçası dediğiniz gibi yapabilirim. Söyledikleriniz çok mantıklı geldi gerçekten :') Ben de dediğiniz gibi iyi bir alt yapıda sıfırdan yapsam çok daha efektif olacağına katılıyorum. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim tekrardan :)

Eskiden bu tarz işlerde çok uğraşıyordum ve açıkçası dediğiniz gibi yapabilirim. Söyledikleriniz çok mantıklı geldi gerçekten :') Ben de dediğiniz gibi iyi bir alt yapıda sıfırdan yapsam çok daha efektif olacağına katılıyorum. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim tekrardan :)
rica ederim şimdiden başarılar kolay gelsin umarım güzel işler başarırısınız dc açarsanız ilk gelecek kişi benim hem sizden az fikir çalarım :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri