InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı mt2 yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zefkarz42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 216

zefkarz42

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
12d 19h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 3 Ay
Başarım Puanı
32
MmoLira
237
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar fazla vaktım yok kendı bılgısayarım degıl ıs yerındeyım cıkmadan bunları halledebılırsem cok guzel olur o yuzden dırek konuya gırcem alltakı resımdekı kostum beyaz olması lazım normalde ama sadece nınjada bu sekılde gozukuyor yanı normal kostum gozukuyor ama beyaz olması lazım
bırde

assagıda 2 tane dosya bunlar ıle mevcut sılahın goruntusunu degıstırmek ıstıyorum yada sılah fısı olarak sılah kostumu olarak eklemek mumkunmu eger boyle oluyorsa nasıl bır yol ızlemelıyım

tw ıle yada baska bır program ıle baglanıp yardım edebılcek arkadaslar var ıse ınanın cok mınnettar kalırım

Ekli dosyalar

• ss1.PNG
    ss1.PNG
    519.2 KB · Görüntüleme: 39
  • sss2.PNG
    sss2.PNG
    25.8 KB · Görüntüleme: 34
  • ss3.PNG
    ss3.PNG
    34.5 KB · Görüntüleme: 37
arkadaslar fazla vaktım yok kendı bılgısayarım degıl ıs yerındeyım cıkmadan bunları halledebılırsem cok guzel olur o yuzden dırek konuya gırcem alltakı resımdekı kostum beyaz olması lazım normalde ama sadece nınjada bu sekılde gozukuyor yanı normal kostum gozukuyor ama beyaz olması lazım
bırde

assagıda 2 tane dosya bunlar ıle mevcut sılahın goruntusunu degıstırmek ıstıyorum yada sılah fısı olarak sılah kostumu olarak eklemek mumkunmu eger boyle oluyorsa nasıl bır yol ızlemelıyım

tw ıle yada baska bır program ıle baglanıp yardım edebılcek arkadaslar var ıse ınanın cok mınnettar kalırım
Sorun devam ediyor mu?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri