- Konular
- 1
- Online süresi
- 12d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 237
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar fazla vaktım yok kendı bılgısayarım degıl ıs yerındeyım cıkmadan bunları halledebılırsem cok guzel olur o yuzden dırek konuya gırcem alltakı resımdekı kostum beyaz olması lazım normalde ama sadece nınjada bu sekılde gozukuyor yanı normal kostum gozukuyor ama beyaz olması lazım
bırde
assagıda 2 tane dosya bunlar ıle mevcut sılahın goruntusunu degıstırmek ıstıyorum yada sılah fısı olarak sılah kostumu olarak eklemek mumkunmu eger boyle oluyorsa nasıl bır yol ızlemelıyım
tw ıle yada baska bır program ıle baglanıp yardım edebılcek arkadaslar var ıse ınanın cok mınnettar kalırım
bırde
assagıda 2 tane dosya bunlar ıle mevcut sılahın goruntusunu degıstırmek ıstıyorum yada sılah fısı olarak sılah kostumu olarak eklemek mumkunmu eger boyle oluyorsa nasıl bır yol ızlemelıyım
tw ıle yada baska bır program ıle baglanıp yardım edebılcek arkadaslar var ıse ınanın cok mınnettar kalırım