emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek sanal makine ile client sınırını kaldırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan makina53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Herkesin bildiği gibi pvp serverlerde client sınırı var.bu sınırı kaldırabilmek için bilgisayarımızın içine bir sanal işletim sistemi kurmamız durumunda bu sınırlamadan kurtulabileceğimizi düşünüyorum.
sanal işletim sistemi kurması kolay internetten kolaylıkla öğrenebiliyoruz, ama iş o sanal makinenin içinde bir oyun açmaya gelince bunu başarmak çok zorlaşıyor.
içinizde bunu başarabilen biri varmı varsa detaylı birşekilde anlatmasını bekleriz.
not (kimisi aradan çıkıp sanal makinede ekran kartı olmadığı için oyunu açamazsın veya eksik programlar bulunduğu için açılmıyor tarzından asılsız bilgilendirmelerle gelmeyelim lütfen) bunu başarabilenler veya en kötü sanal makineye ekran kartını entegre etmeyi başarabilenlar yazarsa sevinirim.
bu arada server uriel ben uriel botu kaldırmayı başardım ve sıradaki hedefim budur. bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek kişiye uriel bottan nasıl kurtulabileceğinide seve seve anlatırım.

evet arladaşlar sanal makinaye gpu yu entegre etmeyi başardım.
ama şimdi ise metin 2 yi açmıyor ,fikirleri alalım.

Ekli dosyalar

• 111111111.png
    111111111.png
    899.1 KB · Görüntüleme: 461
  • 22222222.png
    22222222.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 453
evet arladaşlar sanal makinaye gpu yu entegre etmeyi başardım.
ama şimdi ise metin 2 yi açmıyor ,fikirleri alalım.
Selamlar metin2 harici grafik kartini kullanmak istersen directx8 to directx9 conventer lazim bunu icin sana link birakiyorum bu .dll yi oyunun bulundugu klasore atip deneyebilirsin.

ilgin için teşekkür ederim.
dediğin gibi dosyayı yükleyip oynunun içine attım ve bir değişiklik olmadı.
belirtmeyi unuttuğum birşeydaha vardı metin 2 tr ve global başka bir serveri yükleyip açtığımda sorunsuz bir şekilde çalıştı,ama iş uriel korumalı vir servere geldiğinde pvp yi açmıyor, tahminimce uriel buna karşı bir önlem almış.
aldığı önlemi bulup icabına bakmak gerekiyor bu konu hakkında fikrin varmı.

Uriel AC metin2nin sanal bir bilgisayarda calisip calismadigini kontrol eden bir mekanizmaya sahip , cozum konusunda bir fikrim yok bunu birakiyorum arastirmak istersen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri