Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Yıl
Yapım
Rol
Notlar
Sinema
2015
Yusuf
Serdar
Yardımcı oyuncu
Yakında
Güven Bana
Özcan
Başrol oyuncusu

Yıl
Yapım
Rol
Notlar
Kanal/Platform
Televizyon
2016-2019
Sıfır Bir
Cio (Cihangir)
Başrol oyuncusu
YouTube / BluTV
2019-2020
Çukur
Azer Kurtuluş
Yardımcı oyuncu
Show TV
2020-2021
Alev Alev
Ömer Ataycı
Başrol oyuncusu
2021-günümüz
Camdaki Kız
Hayri Ersoy
Başrol oyuncusu
Kanal D
2021
Alt Tarafı Bi' Talk Show
Kendisi
Konuk
beIN CONNECT

6 Şubat 1989 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Ailenin en küçük çocuğu olan Ceyhan, baba tarafından aslen Elazığlı, anne tarafından Diyarbakırlıdır. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Cihangir Ceyhan, iki buçuk yıl İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana‘ya dönmüştür.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Yusuf adlı sinema filminde "Serdar" karakteriyle yaşamıştır. Daha sonra 2016-2019 yılları arasında önce YouTube'da sonra BluTV'de yayınlanan Sıfır Bir dizisinde "Cio" karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. 2019-2020 yılları arasında ise, Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde "Azer Kurtuluş" karakteriyle boy göstermiştir, ayrıca bu projeyle televizyona ilk kez adım atmıştır. 2020-2021 yılları arası yine Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisinde "Ömer Ataycı" karakterini canlandırmıştır. Günümüzde ise, Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız adlı dizide "Hayri Ersoy" karakterini canlandırmaktadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri