- Konular
- 4
- Online süresi
- 20d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2,330
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Rica ederim iyi kullanımlarEline sağlık, paylaşım için teşekkürler.![]()

- Konular
- 12
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 97
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,151
- DevLira
- 24
hocam şuan sistem basit bir şekilde hazırlanmış fakat burdaki amaç oyunculara bakım bildirmek gui sadece bu kadar burda eklemek isteyen kişiler yada bu işe yeni başlamış kişiler bakım derdinden kurtulmak isteyebilir bunun için en basiti örneğin shutdown da genelde çoğu kişi 5 dakika bekler yada bekleme süresi koymadan fark etmez scriptiniz neyse close .sh vs onu ekleyebilir kapandıktan sonra mysql yada oyun verisinide yedekleyebilir otomatik bakımda yapılması gereken rutin loglar temizlikler yaptırılıp sonrada oyun otomatik açtırılabilir ben şahsen serverimde duramadığım için bu şekil yaptım
Dezavantajı Sistemi tam incelemedim gerekde duymadım client source tarafı yok basit bir şekilde eklenebilir eklenirse bakım ekranı oyuna yeni giren girmeyen fark etmeden açılabilir daha birçok şey yapılıp geliştirilebilir
- Konular
- 4
- Online süresi
- 20d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2,330
- DevLira
- 12
Yav zaten oyuna start verilince loglar silinerek açılıyor neyden bahsediyorsun saçmalayıpta saçmalıyorsun. Nerden saldırsam diye burda konuya atladın. Dediklerinin shutdown fonksiyonuyla mu alakası var sh scripti diyorsun gelmiş bana bide client source tarafı yok diyorsun basit bir gui için client source paketi mi yazılır ? close.sh ile kapatıp veri yedeklemesi nasıl yapacaksın ? 5 dakika mevzusunu çok önemsiyorsan shutdowndan sonra cache yi yüklersin reboot atıp oyunu açarsın. Sistemi tam incelemedim diyip copy paste devam şöyle böyle sizi kim gönderiyor bana nerden buluyorsunuz beni zaten bak sistem açıklamasında ne yazmışım anlık olarak tüm oyunculara ekran gider demişim girene gider demişim hangi kanal core fark etmeksizin demişim demi hala orda client source eklenirse yeni girene açılır yazmışsın yav ne alakası var onunlahocam şuan sistem basit bir şekilde hazırlanmış fakat burdaki amaç oyunculara bakım bildirmek gui sadece bu kadar burda eklemek isteyen kişiler yada bu işe yeni başlamış kişiler bakım derdinden kurtulmak isteyebilir bunun için en basiti örneğin shutdown da genelde çoğu kişi 5 dakika bekler yada bekleme süresi koymadan fark etmez scriptiniz neyse close .sh vs onu ekleyebilir kapandıktan sonra mysql yada oyun verisinide yedekleyebilir otomatik bakımda yapılması gereken rutin loglar temizlikler yaptırılıp sonrada oyun otomatik açtırılabilir ben şahsen serverimde duramadığım için bu şekil yaptım
Dezavantajı Sistemi tam incelemedim gerekde duymadım client source tarafı yok basit bir şekilde eklenebilir eklenirse bakım ekranı oyuna yeni giren girmeyen fark etmeden açılabilir daha birçok şey yapılıp geliştirilebilir
commandla zaten playerlara gui gidiyor... İnsanın sinir hat safasını üst noktaya taşıyorsunuz. Daha yazdığım kodların işlevini bilmeden etmeden burda laf kalabalığı neden yapıyorsun. yok anlayacak seviyede değilsin yav sen kimsinde benimle böyle konuşuyorsun ne icraatin ne işin varda böyle itamlarda bana gelip laga luga yapıyorsun 3 5 sistem yazıp mı bu lafları etme cesaretine kavuşuyorsunuz anlamıyorum. Mümkünse bulmayın beni artık.
Son düzenleme:
- Konular
- 12
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 97
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,151
- DevLira
- 24
[CODE lang="cpp" title="PROF KİDO"] if (zekayok.com.tr )Yav zaten oyuna start verilince loglar silinerek açılıyor neyden bahsediyorsun saçmalayıpta saçmalıyorsun. Nerden saldırsam diye burda konuya atladın. Dediklerinin shutdown fonksiyonuyla mu alakası var sh scripti diyorsun gelmiş bana bide client source tarafı yok diyorsun basit bir gui için client source paketi mi yazılır ? close.sh ile kapatıp veri yedeklemesi nasıl yapacaksın ? 5 dakika mevzusunu çok önemsiyorsan shutdowndan sonra cache yi yüklersin reboot atıp oyunu açarsın. Sistemi tam incelemedim diyip copy paste devam şöyle böyle sizi kim gönderiyor bana nerden buluyorsunuz beni zaten bak sistem açıklamasında ne yazmışım anlık olarak tüm oyunculara ekran gider demişim girene gider demişim hangi kanal core fark etmeksizin demişim demi hala orda client source eklenirse yeni girene açılır yazmışsın yav ne alakası var onunlacommandla zaten playerlara gui gidiyor... İnsanın sinir hat safasını üst noktaya taşıyorsunuz. Daha yazdığım kodların işlevini bilmeden etmeden burda laf kalabalığı neden yapıyorsun. yok anlayacak seviyede değilsin yav sen kimsinde benimle böyle konuşuyorsun ne icraatin ne işin varda böyle itamlarda bana gelip laga luga yapıyorsun 3 5 sistem yazıp mı bu lafları etme cesaretine kavuşuyorsunuz anlamıyorum. Mümkünse bulmayın beni artık.
system("sleep 300 && cd /usr/game/ && sh close.sh &");
system("sleep 300 && cd /usr/game/ && sh mysqllogsil.sh &");
system("sleep 300 && cd /usr/game/ && sh zekabaslat.sh &");[/CODE]
- Konular
- 4
- Online süresi
- 20d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2,330
- DevLira
- 12
yedeklemeyi gösterir misin ? bak nasıl kapatacaksın değil close.sh ile kapatıp veriyi nasıl yedekleyeceksin[CODE lang="cpp" title="PROF KİDO"] if (zekayok.com.tr )
system("sleep 300 && cd /usr/game/ && sh close.sh &");
system("sleep 300 && cd /usr/game/ && sh mysqllogsil.sh &");
system("sleep 300 && cd /usr/game/ && sh zekabaslat.sh &");[/CODE]
okuma yazman yok mu ? o cache süresini close.sh ile kapatıp nasıl anlık işleteceksin bana onu açıkla bakayım zekalı bey .dŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)