ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Bakım Sistemi 2022-07-21

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr. Kio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

koyup koymamanın farkı yok hadi yine söyleyim ağlamayasın normalde timer fonksiyonu öyle değildi düzenledim else de öyle kalmış anladın mı tatlısı
elseyi bilerek yazdın protecti de mi bilerek yazdın kalıtım mı kullanacan tatlım

elseyi bilerek yazdın protecti de mi bilerek yazdın kalıtım mı kullanacan tatlım
reis tamam var bilgin anladık :) ama bu bahsettiğin noktalar programın ilerleyişinde bir sorun yaratmaz arkada bence bunu örnek olarak yapmış ve açık halde paylaşmış alın geliştirin diye

reis tamam var bilgin anladık :) ama bu bahsettiğin noktalar programın ilerleyişinde bir sorun yaratmaz arkada bence bunu örnek olarak yapmış ve açık halde paylaşmış alın geliştirin diye
:d beni anlamana sevindim kardeşim yok bilgisi olduğundan değil de nasıl bir yerden girerim çıkarım uğraşırım kafasında kendisi .d halbuki sistemi 2 3 saate yazıp paylaştım. Alıp kullansınlar geliştirmek isteyende geliştirsin diye.

Aktif olan bakımı direkt olarak düzenlenebilir halde yapmaları için tatlısı geliştirsinler diye sen niye fake hesabınla hala benimle uğraşma derdindesin .d bak ben sana yazmaya üşeniyorum komik geliyorsun :D

Aktif olan bakımı direkt olarak düzenlenebilir halde yapmaları için tatlısı geliştirsinler diye sen niye fake hesabınla hala benimle uğraşma derdindesin .d bak ben sana yazmaya üşeniyorum komik geliyorsun :D
Fake olduğumu nereden çıkardın ki bak 2 dakka inceledim en basit şeyleri gösterdim. Milletin konularında konuşurken demiyosun ama işte 2-3 saatte yapmıştır vs he tatlışko

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri