- Konular
- 2
- Online süresi
- 2d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 121
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
elseyi bilerek yazdın protecti de mi bilerek yazdın kalıtım mı kullanacan tatlımkoyup koymamanın farkı yok hadi yine söyleyim ağlamayasın normalde timer fonksiyonu öyle değildi düzenledim else de öyle kalmış anladın mı tatlısı
- Konular
- 170
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 138
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 6,655
- DevLira
- 12
reis tamam var bilgin anladıkelseyi bilerek yazdın protecti de mi bilerek yazdın kalıtım mı kullanacan tatlım
ama bu bahsettiğin noktalar programın ilerleyişinde bir sorun yaratmaz arkada bence bunu örnek olarak yapmış ve açık halde paylaşmış alın geliştirin diye- Katılım
- 23 Haz 2022
- Konular
- 4
- Online süresi
- 20d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2,330
- DevLira
- 12
:d beni anlamana sevindim kardeşim yok bilgisi olduğundan değil de nasıl bir yerden girerim çıkarım uğraşırım kafasında kendisi .d halbuki sistemi 2 3 saate yazıp paylaştım. Alıp kullansınlar geliştirmek isteyende geliştirsin diye.reis tamam var bilgin anladıkama bu bahsettiğin noktalar programın ilerleyişinde bir sorun yaratmaz arkada bence bunu örnek olarak yapmış ve açık halde paylaşmış alın geliştirin diye
- Konular
- 4
- Online süresi
- 20d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2,330
- DevLira
- 12
Aktif olan bakımı direkt olarak düzenlenebilir halde yapmaları için tatlısı geliştirsinler diye sen niye fake hesabınla hala benimle uğraşma derdindesin .d bak ben sana yazmaya üşeniyorum komik geliyorsunelseyi bilerek yazdın protecti de mi bilerek yazdın kalıtım mı kullanacan tatlım

- Konular
- 2
- Online süresi
- 2d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 121
- DevLira
- 0
Fake olduğumu nereden çıkardın ki bak 2 dakka inceledim en basit şeyleri gösterdim. Milletin konularında konuşurken demiyosun ama işte 2-3 saatte yapmıştır vs he tatlışkoAktif olan bakımı direkt olarak düzenlenebilir halde yapmaları için tatlısı geliştirsinler diye sen niye fake hesabınla hala benimle uğraşma derdindesin .d bak ben sana yazmaya üşeniyorum komik geliyorsun![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)