Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
sistem eksik mi yoksa boş mu anlamadım. boş mutex eklemek, 2-3 standart pointer'ı unique_ptr yapmak, fog kapatmak. initializer içerisinde değişkenleri temizlemek vs vs. doğru olanlar var ama gözle görülür fark yaratacak bir şey göremedim.
Bir şeye yaramıyor zaten çok gözle görülür ve bu halinde clientte sorun çıkartırsistem eksik mi yoksa boş mu anlamadım. boş mutex eklemek, 2-3 standart pointer'ı unique_ptr yapmak, fog kapatmak. initializer içerisinde değişkenleri temizlemek vs vs. doğru olanlar var ama gözle görülür fark yaratacak bir şey göremedim.
sistem eksik mi yoksa boş mu anlamadım. boş mutex eklemek, 2-3 standart pointer'ı unique_ptr yapmak, fog kapatmak. initializer içerisinde değişkenleri temizlemek vs vs. doğru olanlar var ama gözle görülür fark yaratacak bir şey göremedim.
Kullanmak isteyenler için başlıkta da belirttiğim gibi ; Owsap'ın bir işlemi kendim uygulayıp denemedim isteyenler kullansın diye paylaştımBir şeye yaramıyor zaten çok gözle görülür ve bu halinde clientte sorun çıkartır
yorumlar için teşekkürler.