farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Altın Konu Red Dead Redemption 2 Bölüm 3 Eski Arkadaşlar

1658217097593.png


Old Friends bir Ana Hikaye Misyonu ve IGN'nin Red Dead Redemption 2 Walkthrough'un bir parçası . The Aftermath of Genesis ile aynı anda Bir Hafıza Peşinden sonra başlatılabilir . Bu kılavuz, görev stratejilerini ve Altın Madalya gerekliliklerini vurgulamaktadır.​

ALTIN MADALYA İÇİN GEREKENLER
  • 45 saniye içinde Kieran'ı yakalayın ve dolandırın
  • Aynı Dead Eye kullanımında 3 O'Driscoll öldür
  • 15 dakika 30 saniye içinde tamamlayın
  • 15 vesikalık fotoğraf çekin
  • Herhangi bir sağlık eşyası almadan görevi tamamlayın



Göreve başlamak için haritanızda Bill Williams'ı işaretleyen noktaya gidin. Kısa bir çatışmadan sonra dışarıda at sırtında olacaksınız.
Old_Friends1.jpg

Dutch'ı takip edin O'Driscoll'ları bulaca. Söylentiye göre bir tren soygunu planlıyorlar ve planınız onların planlarını silip süpürmek ve bunun yerine bunu kendinize yaptırmak.

Colm O'Driscoll'un erkek kardeşini öldürdüğünü ve Colm'un kendisi için önemli birini öldürdüğünü öğreneceksiniz, bu arada aralarındaki düşmanlığı açıklıyor .

Old_Friends1-1.jpg

Bir bacaya rastladığınızda, kampın düzeni hakkında bir fikir edinmek için çalışmayı bırakacaksınız. Dutch'ı tepeye kadar takip edin , ardından dürbününüz varken O'Driscoll'ları gözetleyin. Colm'a odaklanın kravatı var, ata biniyor ve yaya bir adamla konuşuyor.
Yeterince izledikten sonra Dutch , “arkadaşlarınızı” ziyaret etmenizi önerecek ve size tüfeğinizi atınıza takmanızı hatırlatacak.

Artık birden fazla ateşli silah kuşanabilirsiniz.
Dutch'ı hedefinize daha yakın takip edin ve sizden istediğinde henüz yapmadıysanız bir silah kuşanın. Dutch size nereye liderlik etmek istediğinizi veya önce çetenizi göndermek istediğinizi soracaktır.
Old_Friends2.jpg

İpucu: Birini vurduktan sonra silahınızı doğrultmayı bırakın. Ardından, yeni bir düşmana yeniden nişan aldığınızda, otomatik hedef devreye girerek atışlarınızı kolaylaştırır.

O'Driscoll'ları çıkarın. Mini harita size düşmanlarınızın nerede olduğunu kırmızı noktalarla belirtilmiş olarak gösterecek. Onlarla ilgilenildikten sonra, her şeyi yağmalayın. Ancak, yakında güneyden daha fazlası görünecek.
Hazırlanmak. Düşman çetesinin geri kalanını göndermenize yardımcı olması için Dead Eye'ı etkinleştirmek için R3'e basın.
Old_Friends3.jpg

Bu düşman dalgası yenildikten sonra cesetleri ve binaları yağmalamaya devam edin. Çetenizi harekete geçirmek için Dutch'a yaklaşmanız gerekecek onlar arama yaparken de yağma yapabilirsiniz . Soldaki evi aramanı söyleyecek. Atının bakış açısından ve en büyük bina.
Old_Friends4.jpg

Binada küçük bir sandık ve büyük bir sandık var. Dinamit işaretli büyük sandıkla etkileşime geçmek kısa bir ara sahneyi tetikleyecektir. O'Driscoll'ların soymayı planladıkları tren ve yeni bir ilgi alanı olan Levililer Cornwall hakkında bilgi bulacaksınız.
Old_Friends5.jpg

Dutch'ı kampınıza doğru takip edin. Sonunda, canlı yakalamakla görevlendirildiğiniz başıboş bir O'Driscoll bulacaksınız.
Kementinizi donatın. Kementi hedeflemek için L2'yi ve serbest bırakmak için R2'yi basılı tutun oldukça uzaklardan nişan alabilirsiniz ve menzile girdiğinizde nişangah kırmızıya döner. Onu kementledikten sonra, Üçgen/Y ile attan inerken L2'yi tutmaya devam edin ve onu hogty ederek görevi tamamlamak için ona yaklaşın.

Kieren'i alın ve atınızın arkasına koyun mini harita size kampa giden en hızlı rotayı gösterecek. Sarı çizgiyi takip edin.

Old_Friends6.jpg


Kampa geri döndüğünüzde, bir ara sahne tetiklenecek. Görevin sonu. The Aftermath of Genesis'i tamamladınız.
You Win

 

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst