Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

⭐Travian 4.6 Script ⭐ Gelişmiş Admin Panel ⭐

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dangerauseragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bu adam bildiğin 3 kağıtçı çıkmıştır kendisi oyunu teslim etmiş ancak eksik ve hatalı teslim etmiştir duzelticem diyerek aylardir beni oyalamistir erken yorum yaptığım için kusura bakmayın inşallah başkaları da mağdur olmamıştır..eğer isteyen olursa yazışmaları kanıt olarak gönderebilirim bu adamı aranızda barindirmayin.. dolandırıcı net !
kardeşim terbiyesizlik yapma kanıtları koy aradın görüştün Türkçe destek istedin oyun dosyalarını tamamen aktardım kurulumunu yaptım fakat 1 aydır belirttiğim gibi çocuğumun rahatsız oluşundan dolayı ilgilenemedim sende sorun yok dedin php versiyon güncellenmesinden dolayı kodlamalarda kısmı değişikler oluşundan dolayı mecburen sistemdeki kodlarımda değiştirmek gerekiyor bunuda sana anlatmaya çalıştım şimdi dolandırıcı vs gibi konuşuyorsun satış konusunda demo talep ettin inceledin ve ona göre alımı gerçekleştirdin şimdi neyi eksik sadece türkçe dil desteğiniz tamamlanmadı bu hafta bitireceğimide söyledim açıkça maalesef ha deyince olmuyor her şey

Sen bir dolandırıcısin ve bu değişmeyecek evet dediğin gibi konuşma kayıtları var senin haricinde isteyen olursa göndereceğim ve kendisi karar vericektir..ayrıca demo filan diyorsun burada eksik ve hatalar görünmemektedir çocuğun hasta dedin tamam dedik bekleyelim bekledik yine sorduk yine yapicam dedin yine yapmadın vs.. hala kalkmış PHP versiyonu falan filan diyorsun bırak bu işleri senin gibi madrabazlar yüzünden kimseden iş yapamıyoruz malesef ..

5 Irk
Yeni görev Sistemi
Gelişmiş Admin Panel
İngilizce ve Arapça Dil seçenekleri
Bug vs Yoktur

DEMO : TIKLA
ADMİN PANEL İÇİN

ID: admin
PASS : admin123

Hosting Sunucunuza aldıktan sonra kurulum bana aittir.

Ücret : 900 ₺

KAMPANYAYA ÖZEL : 750 ₺
10 EYLÜL 2023 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR.

Kurulumu Yapılıp Teslim Edilmiş Müşterilerimiz

Travian
Travian
Travian-30/08/2023
TRAVİAN TÜRKİYE

4270489610.png

2127092133.png

610043866.png
bilgi alabilirmiyiz.

Selamlar güncel sürüm ve panel satışı devam ediyor mu?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri