- Konular
- 4
- Online süresi
- 29g 30876s
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 61
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 8,859
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
windows üzerinden mi açtın sen yoksa bsd üzerinden mi ?doğru ondada problem var tr tıpı envanterı ben yapmıstım onda da bu sorunu almıstım ve cozmustum suanda freebsd uzerınden kurulum yapınca loadıng ekranından hemen sonra karakter gorunmesıyle bırlıkte clıent kapatıyor ve her seferınde farklı paketlerı gosterıyor clıent game db buıldlerını vs komple aldım
Ek olarak not : sh admin_panel.sh 1i komutunu çalıştırdıgınızda srv1 degıl game yazmanız gerekiyor.
- Konular
- 70
- Online süresi
- 4ay 13g
- Reaksiyon Skoru
- 709
- Altın Konu
- 7
- Başarım Puanı
- 201
- TM Yaşı
- 6 Yıl 20 Gün
- MmoLira
- 12,418
- DevLira
- 9
bsd üzerinde actım ben hatta bu fılesın paylasıldıgı yerdekı orjınal bsd'sı uzerındenwindows üzerinden mi açtın sen yoksa bsd üzerinden mi ?
- Konular
- 279
- Online süresi
- 4ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 1,509
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 227
- TM Yaşı
- 4 Yıl 6 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 3,445
- DevLira
- 30
yav hocam seni tanımam etmem neden seninle dik dik konuşayım anlatamıyorum kendimi sanırsam. filese sorunsuz demedim. ben girişte syserr veya hata almadığımı söyledim. zaten bende sistem sökmek için indirdim. sanada iyi bayramlar.o halde ıkımızın de yorumu oldugu konulara bakmanı tavsıye ederımama tamam senin dediğin olsun ben yanlıs anlamısım. fıles tamamen sorunsuz olsun senın dedıgın olsun benım ıcın sorun yok ben ıcerısınden bır sıstem sokmek için indirdim sökeceğimi söktüm ki ek olarak buradan da ındırmedım çarşınız pazar olsun iyi bayramlar.
- Konular
- 94
- Online süresi
- 9ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 602
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- TM Yaşı
- 5 Yıl 11 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 872
- DevLira
- 27
maşallah
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)