Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
3.86 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

hata var mı ?
evet client açıyorum bar ykısmı yükleniyor tam oyuna yani köye başlıyacak client durduruldu hatası alıorum

Dosyaları rardan çıkar. Ondan sonra videodakini uygula.

Çalıştırdım sorun nedir?
srv1 not found hatası alıyorum kullandığım komut sh admin_panel.sh 1i srv1 yada direkt 1 yapınca symbol 1.5 gibi bir hata veriyor.

srv1 not found hatası alıyorum kullandığım komut sh admin_panel.sh 1i srv1 yada direkt 1 yapınca symbol 1.5 gibi bir hata veriyor.
sh admin_panel.sh de 1 yaz 1i yazma

ben girdim hiç atmadı ? kimseyi yanıltmayın yorumlarınızla.
1657564075804.png

admin yardımcı olurmuusn client kapanıyor

saygıdeğer hocam client bende tam oyun açılacakken durdururldu diyor

Bak bu arkadaslar da aynı hatayı almıs acsınlar syserı aynısını alırlar emınım. paylısalan haldekı syserr klasorunun ıcerısıne de bakabılırsın bana garezın nedır boyle her konuda her yerde dik dik konusuyorsun ozellıkle benım yorumlarıma bılmıyorum ama bu davranısın hoş degıl.
ben gordugum seyı yazdım fıles buraya gelmeden once ben fılesı ındırdım kurdum oyuna da gırdım ben paylaşacaktım adam benden once paylastı ben sorunu cozup paylasımını yapacaktım. sadece bılgı gectım neden bu kadar dikleniyorsun anlayamadım.

Ekli dosyalar

• 11-07-2022-16-58-15-syserr.txt
    1.3 KB · Görüntüleme: 139
Ekli dosyayı görüntüle 81503

Bak bu arkadaslar da aynı hatayı almıs acsınlar syserı aynısını alırlar emınım. paylısalan haldekı syserr klasorunun ıcerısıne de bakabılırsın bana garezın nedır boyle her konuda her yerde dik dik konusuyorsun ozellıkle benım yorumlarıma bılmıyorum ama bu davranısın hoş degıl.
ben gordugum seyı yazdım fıles buraya gelmeden once ben fılesı ındırdım kurdum oyuna da gırdım ben paylaşacaktım adam benden once paylastı ben sorunu cozup paylasımını yapacaktım. sadece bılgı gectım neden bu kadar dikleniyorsun anlayamadım.
Bende bir tek karşıdaki kişinin profiline (ekipman) bakmaya çalıştığımda client crash yiyiyor. Oda muhtemelen bu tr tipi envanter yaptığından düzenleme gerek olduğunu düşünüyorum. Başka türlü client crash vermedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri